ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Čtvrtek 18.července 2019

Inter se nadále zajímá o Nicolase Pepého z Lille, za kterého nabízí 80 milionů eur. Francouzský klub údajně přijal i další nabídku od Neapole, která je ale nižší. Dalším bodem zájmu zůstává i mladý Moise Kean z Juventusu. O něj má zájem i Everton a Borussia Dortmund. Bianconeri jsou ochotni hráče prodat za minimálně 40 milionů eur, což zatím nikdo nenabídl. Navíc údajně společně začali vyjednávat o nové smlouvě. Ta současná vyprší příští léto.

Inter hlásí dalšího zraněného křídelníka. Po Matteovi Politanovi je mimo tréninkový proces i nová posila Valentino Lazaro. Rakouský hráč si natáhl lýtkový sval a vynechá minimálně zahajovací zápas International Champions Cupu proti Manchesteru United.

Z různých zdrojů přicházejí zprávy, že Romelu Lukaku skutečně posílí Inter Milán. A chování trenéra Manchesteru United tomu odpovídá. Solskjaer útočníka na přípravný zápas proti Leedsu nepovolal. Není jasné, jestli bude nakonec stát 80 milionů eur nebo 67 milionů a bonusy dle jeho výkonnosti ve 2-3 sezonách, ale oficiálně by měl být jeho příchod oznámen na konci týdne.

Přestože Mauro Icardi tvrdí, že půjde jen do Juventusu, Inter nehodlá svého úhlavního rivala posilovat. Hráče prodat potřebuje, ale prodělat chce co nejméně a protože se to ví, není to zrovna pro něj úplně dobrá situace. Zatímco v lednu byla jeho tržní hodnota 110 milionů eur, teď by byl rád i za 70 miliónů. Od Neapole. Juventus by měl Argentince za 80 milionů. Spekuluje se však, že bianconeri schválně vše odkládají. Čím později Icardiho koupí, tím nižší bude jeho cena. Dokud nebude Icardi prodán, Inter asi naopak nemůže přivést Džeka z AS Řím.

Do Španělska se zřejmě vrátí 27letý útočník Samuele Longo. Podle přestupového odborníka Gianluka Di Marzia, bude hájit dres Deportiva La Coruna. Longo je odchovancem nerazzurri a od roku 2011 patří do A týmu. Připsal si však pouze pár startů a prakticky každou sezonu je na hostování v jiném klubu. Prostřídal kluby jako Espanyol, Hellas Verona, Rayo Vallecano, Cagliari, Frosinone, Huesca a Cremonese. V 2.španělské lize se mu dařilo a za dvě sezony vstřelil dohromady za Gironu a Tenerife 26 branek. V La Lize má na kontě 4 zásahy. S Interem nyní odlétá na asijské turné, ale nepředpokládá se, že by měl v týmu zůstat.

18letý brankář Gabriel Brazao míří do španělského Albacete na hostování a očekává se, že by tam mohl pravidelně hrát. Brankář přišel od Parmy v lednu za 2,4 miliony eur a před pár dny ho Inter koupil za 6,5 milionu eur. Za Ducali přitom neodchytal ani jeden zápas. Co za tím je? Obcházení kvóty pro hráče mimo EU. Pokud přijdou z italského klubu, už se do této kvóty nezapočítávají. Druholigový španělský tým bere Brazaa, který je produktem akademie v Cruzeieru a za Brazílii U17 odchytal 20 zápasů, na roční hostování, minimálně by si měl zvyknout na evropské prostředí.

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.