ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Úterý 13.srpna 2019

Na hostování odchází také mladý útočník Facundo Colidio. Poté, co ztroskotal jeho přesun do Leeds, jde reprezentant Argentiny do 20 let hostovat do belgického Sint-Truiden. Součástí obchodu není opce na trvalý odkup. Inter s Colidiem do budoucna počítá, od hostování si slibuje, že hráč letos získá více zkušeností v dospělém fotbale.

Perišič byl oficiálně představen v Bayernu. Inter od německého mistra obdrží 5 mil. eur za hostování, pokud bude chtít Bayern loňského finalistu MS koupit, zaplatí dalších 20 mil. eur. Perišič strávil v Interu 4 roky. Odehrál zde 141 zápasů, ve kterých nasázel 37 gólů a zaznamenal 31 asistencí. V minulých letech byl jednou z opor Interu. Nový trenér Conte s ním ale již nepočítal.

"Jsem velmi rád, že jsem zpátky v Německu. Každý ví, že Bayern je opravdu velký klub, pro mě jeden z nejlepších pěti na světě, takže když takový klub zavolá, nemůžete říct ne," sdělil 30letý Chorvat pro klubový web.
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.