ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Středa 21.srpna 2019

Inter chcel prestup Alexisa uzavrieť dnes avšak United trocha naťahuje čas. Nemusí sa ponáhlať s jeho predajom a tak sa snaží získať od Interu čo najlepšiu ponuku. Taktiež kluby sa snažia doriešiť posledné detaily ako napr. koľko percent jeho platu bude platiť Inter. Niesú to však veci ktoré ohrazujú jeho príchod do Talianska, treba chvíľku počkať ale Inter si je istý že prestup sa úspešne uzavrie.

Inter prodal další produkt Primavery, tentokrát 19letého útočníka Davideho Merolu do Empoli, se kterým už trénoval. Merolovi zbýval poslední rok kontraktu a Inter jej tak prodal natrvalo. V minulé sezoně dal za juniorku 12 gólů. Před dvěma lety byl nejlepším střelcem ligy U17. Z Interu odchází po 8 letech.

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.