ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Čtvrtek 22.srpna 2019
Inter má špatné sponzorské smlouvy
22/08/19 - Sportovní deník La Gazzetta dello Sport zveřejnil zajímavou statistiku příjmů od hlavních sponzorů klubů Serie A, z které vyplynulo, že Inter dostává od hlavního sponzora méně peněz než provinční Sassuolo. My ji ještě doplňujeme o nedávno vydanou zprávu od SportBusiness, která srovnávala nejenom hlavní partnery ale i sponzory dresů v nejlepších evropských ligách a přikládáme grafy.

Klub má v plánu přivést před koncem přestupového období do Interu ještě čtyři posily. Nejvíce diskutovaná jména poslední doby jsou Alexis Sanchez a Cristiano Birgahi. Transfery sice nebyly ještě finalizovány, ale obecně se má za to, že se řeší již pouze detaily. Antonio Conte chce ještě jednoho záložníka, kterého si vybírá v Barceloně, a pak útočníka, který si bude rozumět s Lukakuem.

Do středové řady by se mu líbil Ivan Rakitič nebo Arturo Vidal, který nedávno prohlásil, že ve Španělsku zůstane do roku 2021, kdy mu končí smlouva. Vidal je první volbou a Conte se osobně zaručil za jeho chování. Inter totiž neměl dobré zkušenosti s Nainggolanem, který je podobné povahy. Beppe Marotta a Piero Ausilio vyjednávají velmi opatrně a doufají, že Barcelona sníží původně požadovanou částku 20 milionů eur. U Rakitiče je problém v tom, že s ním dřív začal jednat Juventus.

Do útoku chtěl Conte Edina Džeka, který však nečekaně prodloužil v AS Řím. První volbou je nyní Fernando Llorente z Tottenhamu, který je od července volným hráčem a je mu nabízen plat ve výši 4 miliónů eur. 34letý střelec chce svoji budoucnost vyřešit rychle a tak s ním jedná i Neapol, s kterou se Icardi stále odmítá bavit doufaje v přestup do Juventusu, který má údajně nově chtít Neymara z PSG...

Přestože se zdálo, že Inter se s Nice dohodl na podmínkách přestupu Henriqueho Dalberta, k transferu zřejmě nedojde. Zpátky je tak ve hře výměna s Fiorentinou za Birgahiho. Ta byla dohodnutá již předtím, ale Dalbert preferoval návrat do Francie.

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.