ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Pátek 6.září 2019
Wanda v rozhovoru pro Corriere della Serra a vyjádření k celé letní telenovele: "Mauro a Inter se nerozvedli, jsou jako milenci, kteří si jen berou čas na přemýšlení. Vztahy se zhoršily kvůli mnoha nedorozuměním, ale jeho touha hrát za Inter a láska fanoušků přetrvává. V dlouhodobém vztahu bývají krize. Inter potřeboval Icardiho prodat. Mauro by nikdy neopustil klub jako kapitán. Byla to strategie. Vzali mu pásku, aby ho prodali. On odpověděl: 'Já jsem kapitán a neodcházím.' Tady se vztahy narušily a klub měl už jiné myšlenky."

"Fotbal je business. Marotta dělá rozhodnutí a musí se starat o účty. Uvidíme, kdo nakonec udělal správně. O Icardim jsem nikdy nepochybovala. Obdržela jsem na něj 15 nabídek. Marotta to také věděl. Žaloba na klub nebyla kvůli penězům, jen nezasvěcení tomu věří. Kdyby šlo o peníze, odešel by před 3-4 lety, kdy Inter nehrál v Lize mistrů. On ale zůstal z lásky ke klubu. Chtěl se dostat zpátky do týmu a být trénován Contem. Kdo ví, kam by se při něm dostal. Icardi byl kapitán, nikdy by nešel do Juventusu. Mám s Paraticim (sportovní ředitel Juve) přátelský vztah. Zajímal se o něj a bude to pokračovat. Mauro rád hraje v Itálii, zná ligu, vstřelil tu 135 gólů. Myslím, že se vrátí. Nevím kdy a jak, ale jeho prioritou bude vždy Inter.“

"PSG nemohl říct 'ne'. Mají tam všechno, co zde potřebuje k vítězství. Je to klub plný hvězd a Mauro je poctěn, že je jejich součástí. Děti chodí do školy v Itálii, takže budeme žít mezi Milánem a Paříží. Budu také pokračovat v Tiki Taka. Byla mi nabídnuta možnost zastupovat další hráče, manžele mých přátel, ale nemůžu, protože péče o Maurovy zájmy je již velmi intenzivní."
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.