ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Úterý 10.září 2019

"Borja chce hrát za Inter. Opustil svůj druhý domov, Fiorentinu, jen aby mohl hrát za Inter. Zůstává do konce své smlouvy, pak ví jen Bůh, co se stane. Je tu šťastný a chce trenéra Conteho přesvědčit o svých kvalitách. V létě se hodně mluvilo o jeho odchodu, odmítl nabídky z Kataru i od Fiorentiny." Řekl Alejandro Camano, tedy Valerův agent.

Včerajším gólom (pripísal si aj assist) Lukaku skóroval 49. gól za Belgicko, chýba mu už len jeden do 50tky. Za posledných 30 zápasov za reprezentáciu, skóroval Romelu až 32x. Takto sa k nemu vyjadril tréner Belgicka Roberto Martínez: “Je to jeden z najlepších útočníkov sveta. Snáď nikdy som ho nevidel takto štastného, kľudného a koncentrovaného. Je veľmi motivovaný urobiť v Interi veľké veci.”

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.