ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Pondělí 16.září 2019

Italský fotbalový expert Luciano Passirani se postaral v nedělním vysílání kanálu Top Calcio 24 o velký rozruch. Komentoval totiž Romelu Lukakua, o kterém říkal, že se mu jeho herní styl líbí, ale následně dodal slova, že Lukakua zastavíte jen, když mu hodíte k jídlu 10 banánů. V přímém přenosu tedy ihned vystoupil i ředitel kanálu Fabio Ravezzani, který se za Passiraniho chování omluvil a všechny diváky ujistil, že Passirani je již bez práce.

Stefano Sensi má začátek sezóny jako z říše snů a právem patří mezi nejlépe hodnocené hráče Interu. Stačilo však málo a Sensi mohl tyto výkony předvádět u našich milánských konkurentů (jestli by mu to vůbec ten jejich fotbal dovolil).

Podle Calciomercato. com mělo AC o Sensiho velký zájem, ale jejich vyjednávání byla zdlouhavá a hlavně AC Milán Sensiho chtěl na dvouleté hostování, navíc nepadla žádná částka, za kterou by ho poté byli ochotni koupit. Do této situace rychle vstoupil Inter, který požadovanou částku 35 milionů eur snížil o 10 milionů nějakými svými mladými hráči, kteří putovali do Sassuola a Sensi se tak urychleně stal hráčem Interu na roční hostování za 5 milionů s opcí na dalších 20 mil. eur.
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.