ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Pondělí 30.září 2019
Inter se v létě 'zbavoval' hráčů, které Conte nepotřeboval. Mnoho z nich odešlo jen na hostování s opcí. Jsou jimi i Ivan Perišič a Joao Mario. Oba si však své nové kluby pochvalují.

Perišič: "Nebyl jsem jejich první volba, ale ten přesun byl velmi rychlý. Po zranění Saného se Bayern spojil s Interem a poté s mým agentem. Přemýšlel jsem o tom s rodinou a po jednom dni jsem se dohodl na podmínkách. Věřím si a myslím, že mohu Bayern přesvědčit, aby využil opci. Udělám vše, aby to bylo možné."

Joao Mario: "Jsem tady šťastný, našel jsem velmi dobře organizovaný klub. Lokomotiv je dobrý tým s pozitivní dynamikou, ve kterém se cítím důležitý. Všechno jde dobře."
Alexis v rozhovoru pro UEFA.com: „Chtěl jsem se vrátit k hraní fotbalu. Inter dává dohromady něco do budoucna. Sedm nebo osm let nevyhrál nic a na tomto základě jsem se rozhodl vrátit do Itálie. Chci v tomto klubu něco vyhrát. Každý hráč by chtěl vyhrát Ligu mistrů. Hrajete to, abyste ji vyhráli, nikoli jen abyste se s někým poměřovali. Je to velká věc pro každého hráče a Inter musí být nadšen, že znovu Ligu mistrů hraje."

30letý útočník mluvil také o nadcházejícím zápasu s Barcelonou. "Doma je Barcelona velmi silná. Pokud tam máte šance, pak je nemůžeme promarnit. Hrál jsem tam s Manchesterem a nedal jsem tři nebo čtyři jasné šance. Pokud chcete Barcelonu porazit, nemůžete zahodit žádné tutovky.“

Jose Mourinho v Tiki-Taka prozradil, že v blízké budoucnosti neplánuje návrat do Itálie. Mluvil také o tom, proč v létě 2010 opustil Inter. "Nemyslím si, že moje budoucnost je v Itálii. Moratti je kamarád, je to můj prezident. Příběh treble sezony byl fantastický. Kdybych se tehdy vrátil na San Siro oslavovat, už bych Inter nikdy neopustil. Když se rozloučíte s rodinou, je těžké tomu čelit, protože už jsem věděl, že odejdu. Nemohl jsem tehdy už potřetí říct Realu Madrid ne."

Brozović po zápase v Janove: "Odohrali sme opäť výborný zápas, musíme takto pokračovať. Conte každému povie na tréningu čo ma spraviť, my to aplikujeme a toto sú výsledky. Zápas s Juventusom pre nás momentálne neexistuje, najprv je Barcelona. Katalánci patria medzi najlepšie kluby na svete ale my sme Inter a v stredu musíme ukázať, že medzi nimi patríme aj my."

Za kvalitné výkony si Brozović získal pochvalu od známeho talianskeho novinára Lele Adani: "Je to absolútny kráľ v strede ihriska. Všetko začína od neho, diktuje tempo hry. Veľmi podceňovaný hráč."
Blog MP: Sampdoria - INTER 1:3
30/09/19 - Inter nastupoval na ihrisko v Janove ako líder ligy, ktorý nestratil doposiaľ ani bod. Naopak, domácia "Doria" z úvodných 5 kôl v štyroch prípadoch prehrala a ocitla sa na chvoste tabuľky. V základnej zostave spravil Conte podľa očakávaní niekoľko zmien, vzhľadom na to že na Inter čaká už v Stredu 2.10. náročný zápas Ligy Majstrov na Nou Campe proti domácej Barcelone. V strede poľa tak opäť dostali šancu Candreva a Gagliardini a premiéru si v úvodnej jedenástke odbili v obrane len 20-ročný Alessandro Bastoni a na hrote skúsený Alexis Sanchez.

Inter tak dobrý vstup do sezóny zažívá teprve podruhé v historii. Naposledy prvních šest ligových utkání vyhrál v ročníku 1966/1967. Nerazzurri v té sezoně však nakonec skončili druzí za Juventusem.

 Středa 02/10/19 21:00, Liga mistrů, ZS 2.z 
FC BARCELONA2:1INTER
[report] [fotogalerie] [video hl + z] [hodnocení]
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.