ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Úterý 1.října 2019
Slová Conteho pred zápasom s Barcelonou: "Lukaku zostal v Miláne, mal problémy so stehnom na ktoré sa dlhšie sťažoval. Spoločne sme sa dohodli, že bude lepšie ak neodcestuje a oddýchne si. Neje to však nič vážne, som kľudný."

"Vôbec sa mi nepáčia reči ktoré sa šíria o Sánchezovi. Alexis je chalan ktorého obdivujem, žije pre futbal. Keď padol na zem, hneď sa postavil, nesťažoval sa na žiadny faul a nepýtal penaltu. Zajtra bude k dispozícii, uvidíme či od začiatku zápasu. Určite nám jeho skúsenosti veľmi pomôžu. Zajtra chcem vidieť správne nasadenie. Radšej by som prehral ale hral pekný útočný futbal ako dosiahnuť dobrý výsledok stým, že budeme celý zápas pod tlakom a čakať na protiútoky. Neprišli sme tu brániť, prišli sme si zahrať otvorený futbal."

"Sme tu aby sme mohli čeliť tímu ktorý chce vyhrať túto súťaž a urobíme to s odvahou a cťou. Sústreďujeme sa len na Barcelonu. Bude to náročný a vzrušujúci týždeň v ktorom sa stretneme s Barcelonou a Juventusom, ale momentálne je v našich hlavách len Barca."

Romelu Lukaku neodcestoval s týmem do Barcelony. Útočník má svalový problém a zítřejšího klání se nezúčastní

Alessandro Bastoni odvedl proti Sampdorii velmi dobrý výkon a navíc se stal nejmladším za posledních 6 let, který nastoupil za Inter od začátku zápasu. Bastonimu bylo v době zápasu 20 let a 168 dnů.

Nejmladším hráčem stále je Simone Pasa, který začal jeden soutěžní zápas na konci sezony 2012/13 ve věku 19 let a 118 dní. Pasa, kterému je nyní 25 let, hraje za druholigové Pordenone.
 Středa 02/10/19 21:00, Liga mistrů, ZS 2.z 
FC BARCELONA2:1INTER
[report] [fotogalerie] [video hl + z] [hodnocení]
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.