ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Středa 27.listopadu 2019

Inter si skvělým výkonem v Praze zařídil zaslouženou výhru 3-1. V zápase řádili oba útočníci. Lautaro dal dvě branky, Lukaku tři. Bohužel hned o dvě ho připravili rozhodčí po diskutabilních výrocích. Místo první branky se dokonce kopala penalta na druhé straně, kterou Slávisté proměnili. Druhé brance v samém závěru měl předcházet ofsajd, který v televizních záběrech vidět není. Inter bude hrát v posledním zápase základní skupiny doma s Barcelonou, která již má postup jistý, o druhé místo.

Juniorka Interu neuspěla a na stadion Na Chvalech v Horních Počernicích prohrála se Slavií 1:4. V prvním vzájemném zápase přitom Inter vyhrál 4:0. V tabulce UEFA Youth League i tak zůstává na prvním místě. Bodově se však na ní dotáhl dnešní soupeř i Borussia Dortmund. Poslední zápas odehraje Inter doma proti Barceloně.

SLAVIA PRAGUE 4-1 INTER
Branky: 29' Fonseca, 32', 41' and 49' Silva, 53' Červ
SLAVIA PRAGUE: 29 Surovcik; 8 Hosek, 3 Vincour (C), 5 Stetka, 9 Kosek; 17 Cerv, 14 Kristan, 11 Zinhasovic (90+2' Hajek 6); 13 Doudera (79' Jurasek 4), 12 Toula, 16 Silva Estevam Aguiar (70' Zeronik 7). Trenér: Martin Hyský

INTER: 1 Pozzer; 2 Kinkoue (52' Vergani 9), 14 Ntube, 6 Pirola; 17 Gianelli (52' Persyn 7), 19 Boscolo Chio (52' Burgio 15), 5 Agoume, 4 Schirň (C), 3 Colombini; 11 Fonseca (73' Squizzato 8), 18 Oristanio (73' Gnonto 20). Náhradníci: 12 Stankovic, 16 Cortinovis. Trenér: Armando Madonna
Včera byl v Praze založen další český oficiální fanklub Inter Club Praha. Požehnání dostal od prezidenta klubu Stevena Zhanga. Slavnostního založení se zúčastnil také ředitelem Inter Academy Czech Republic Marco Monti. S myšlenkou založit fanklub přišel Filippo Falcinelli, který se v roce 2010 přistěhoval do hlavního města České republiky. "Uvažoval jsem o tom okamžitě od mého příchodu sem," řekl. Další významnou osobou je Roberto De Blasio, viceprezident klubu. Narodil se ve Foggii před 42 lety, do Prahy se přestěhoval v roce 2003 a pořádá nejrůznější sportovní akce. Kromě práce v organizačním výboru Pražského maratonu je zakladatelem a organizátorem CEE Cupu, turnaje věnovaného 19 nejlepším klubům z celého světa.

Proč Inter povolil založení druhého oficiálního fanklubu v ČR je záhadou. Těžko říct, jaké to bude mít výhody pro fanoušky nerazzurri. V Kutné Hoře byl před 16 lety založen Inter Club Cechia Nerazzurra, který se neustále rozrůstá a nyní má cca 180 členů.

Prezident Interu Steven Zhang přijel osobně podpořit tým ve veledůležitém zápase proti Slavii v Praze. Interu jde nejenom o úspěch v Lize mistrů ale i o peníze. Dnes bude hrát v Edenu o 30 miliónů eur, píše server www.fcinter1908.it. Obrovský zájem o zápas měli i fanoušci. Kapacita sektoru pro hosty byla 1 076, zájemců bylo 4 800. V Edenu nebudou chybět ani členové oficiálního českého fanklubu Cechia Nerazzurra.

Barella dnes podstúpil operáciu, ktorá podľa informácie z klubu perfektne vyšla. Vrátiť do hry by sa mal začiatkom nového roka.

V Edenu hrajeme dnes od 21 hodin o hodně! Sensi a Asamoah zůstali v Miláně, jak se očekávalo. Na lavičce budou připraveni Gagliardini a Politano.

Pravděpodobné sestavy:
SLAVIA: Kolar; Coufal, Kudela, Frydrych, Boril; Soucek; Sevcik, Traoré, Stanciu, Olayinka; Masopust.
INTER: Handanovic; Godin, De Vrij, Skriniar; Candreva, Vecino, Borja Valero, Brozovic, Biraghi; Lukaku, Lautaro.

Prezident Flamenga Rodolfo Landim promluvil o Gabigolově budoucnosti: "Jsme s Interem v kontaktu. Dosud jsme se na ničem nedohodli, ale jednání probíhají dobře. Všechno samozřejmě bude záležet na samotném hráči, ale my si jej chceme udržet. Otázníky ovšem také visí nad jeho mzdou. Další jednání máme naplánované na konec roku. Sám Gabigol chce svou budoucnost řešit až na konci sezóny."

Mauro Icardi v PSG střílí góly (12 zápasů - 10 branek) a vypadá to, že Paříž je ochotná Argentince nadobro z Interu vykoupit.

Ovšem před včerejším utkáním Real Madrid - PSG vyšlo ve španělském tisku najevo, že Icardi byl velmi blízko k Realu Madrid. Jeho agentka Wanda prý usilovně jednala se španělským klubem v roce 2017 i 2018. Ovšem jednání ztroskotala buďto na Icardiho ceně a nebo také kvůli Florentinovi Pérezovi, který si myslel, že Icardi nemá dostatečný charakter na to, aby hájil barvy slavného Realu.
 Středa 27/11/19 21:00, Liga mistrů, ZS 5.z 
SLAVIA PRAHA1:3INTER
[postřehy] [report] [fotogalerie] [video hl] [hodnocení]
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.