ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Čtvrtek 28.listopadu 2019
Antonio Conte po zápase se Slávií: "Slavia hrála opět velmi dobře, ale my oproti prvnímu zápasu s nimi ukázali naši týmovost a utkání jsme zvládli. První zápas jsme moc nevěděli, co od Slávie očekávat, ale na druhé utkání jsme se dobře připravili. Hlavně jsem rád, že jsme je dokázali přehrát fyzicky, což se v prvním utkání moc nedařilo."

"Lukaku a Lautaro se společně zlepšují a včera byli rozdíloví. Jsem za ně moc rád. Chci ocenit přístup Borja Valera a Federica Dimarca. Oba zatím nedostali moc příležitostí, a přesto v zápase s Turínem hráli s obrovskou vášní. V trénincích na nich vidím velkou píli a profesionalitu. Nikdy jsem od nich neslyšel žádnou kritiku a stížnosti, vždy šli do všeho s celým týmem. Když se takto chováte, svou šanci dostanete. Borja navíc dnes ukázal, že se na něj můžeme kdykoliv spolehnout."

"Nyní nás čekají dva důležité zápasy v lize, které chceme jednoznačně vyhrát. Jsem ale rád, že jsme zápas se Slávií zvládli a máme tak postup ve vlastních rukou. Ale nemůžeme čekat, že to půjde samo. 70 000 diváků na San Siru bude však našim motorem."

Po roce je Inter v téměř identické situaci. Tehdy se o postup na dálku rval se Spurs, nyní to bude s Dortmundem. Vloni jsme důležitý krok nezvládli, přitom "stačilo" doma porazit poslední PSV Eindhoven. Tentokrát máme výhodu ve vzájemných zápasech, stačí nám získat i stejně bodů jako Dortmund. Ale oproti loňsku v posledním zápase nehostíme PSV, ale Barcelonu. Jenže ta už má postup i první místo zajištěné...

Brankář Slavie Ondřej Kolář vysekl Interu poklonu. "Je to stroj na góly. Asi nejlepší tým ve skupině. Zaslouženě vyhrál," řekl gólman, který měl v zápase problémy s nataženými svaly pod žebry. Po nalosování skupiny se přitom z pražského klubu shodně ozývalo, že cesta na třetí místo vede přes Inter, nejslabšího soupeře ve skupině.

 Středa 27/11/19 21:00, Liga mistrů, ZS 5.z 
SLAVIA PRAHA1:3INTER
[postřehy] [report] [fotogalerie] [video hl] [hodnocení]
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.