ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Pátek 29.listopadu 2019

Gólem týdne v Lize mistrů, pro který jste mohli včera hlasovat, byl nakonec zvolen volej Lautara Martíneze po centru Romelu Lukaku! Lukaku byl nominovaný na hráče týdne, ovšem tohle hodnocení jasně ovládl Robert Lewandowski díky svým 4 brankám během 14 minut.

Romelu Lukaku si po zápase se Slávií stěžoval na rasistické pokřiky domácích fanoušků. "Už jsem to říkal mnohokrát. UEFA by s tím měla něco dělat. Takové věci nejsou na stadionech vhodné. Dnes jsem slyšel narážky na mou pleť dvakrát. Jsme v roce 2019, je běžné, že v týmech hrají hráči s různými národnostmi. Tihle lidé nejsou moc dobrým příkladem pro děti. Doufám, že to bude UEFA řešit, protože po Lautarově prvním gólu to udělal celý stadion."

Slavia se samozřejmě Lukakovi omluvila a potvrdila, že to bude řešit. Ovšem dnes vydala nové prohlášení. "Odmítáme nějaké hromadné rasové pokřiky celého stadionu. Stejně jako jsme se omluvili za chování některých jedinců, tak by bylo vhodné, aby se Lukaku omluvil nám za tohle křivé nařčení."

Blog MP: Slavia Praha - INTER 1:3
29/11/19 - Existenčne dôležitý zápas Ligy Majstrov odohral včera Inter v Edene proti Slávii Praha. Ak chceli "nerazzurri" pomýšlať na postup zo skupiny, museli bezpodmienečne vyhrať. Favoritom bol nepochybne Inter, no "zošívaní" dokázali potrápiť každého súpera v tabuľke a aspoň bod vybojovali tak na San Sire, ako aj na Nou Campe, pričom domácu remízu zachraňoval v prvom kole Barella až gólom v nadstavenom čase.

Z Lautara Martíneze se tuto sezónu stala jedna z opor základní sestavy Interu a vedení si to moc dobře uvědomuje. S Lautarem si tedy naplánovali schůzku před Vánoci po skončení základních skupin Ligy mistrů, kde navrhnou Argentinci nový kontrakt. Podle zpráv z médií má být Lautarova mzda navýšena na 3 miliony eur + bonusy. Smlouva by měla trvat do roku 2024 a bude také obsahovat doložku o možném výkupu ve výši 222 milionů eur!

Do Interu sa vracia Dejan Stanković (žiaľ nie ako hráč), bude súčasťou našej mládežnickej akadémie, kde bude vycvičovať našich mladých stredopoliarov. “Inter bol pre mňa vždy druhým domovom. Som hrdý že opäť pracujem s klubom, pre ktorý som vždy dal všetko."

Lukaku: „Je to pre nás veľmi dôležité víťazstvo. V skupine sme boli vo veľmi zložitej pozícii a dnešné 3 body sme chceli za každú cenu. Tento tím ma vždy túžbu zvíťaziť, fyzický sa nám darí dobre a sme silní v každej časti ihriska. O všetkom sa rozhodne proti Barcelone, pre nás to bude ako finále. Dnes sme veľmi spokojní, ale od teraz sme sústredení na zápas so Spalom, je to pre nás dôležitý zápas a chceme pokračovať v dobrých ligových výsledkoch.

„Keď som prišiel do Interu, povedal som Lautarovi, že som tu aby som pomohol tímu a že spolu môžeme streliť veľa gólov. Hrá sa nám spolu veľmi dobre, naším cieľom je skórovať a pomáhať celému tímu.“ Mimochodom, Lukaku dosiahol včera svoj 250. gól v kariére.

Lautarova branka z voleje byla nominována na gól týdne v Lize mistrů! Tak nezapomeňte hlasovat!

 Středa 27/11/19 21:00, Liga mistrů, ZS 5.z 
SLAVIA PRAHA1:3INTER
[postřehy] [report] [fotogalerie] [video hl] [hodnocení]
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.