ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Středa 4.prosince 2019
Lautaro Martínez :”Volajú ma ‘Toro’ (býk), volajú ma tak od čias Racingu. Hovorili mi že som beštia, že sa nikdy nevzdávam a že bežím kým nezískam loptu. Takto vznikla moja prezývka. V Interi najviac milujem fanúšikov. Je úžasné hrať každý zápas s podporou neuveriteľného množstva ľudí, vyvolá to pocit, že bojujú s tebou. Inter je môj domov. Fanúšikom môžem len slúbiť, že budem vždy bojovať za tieto farby.”

“V Argentíne už viacero ľudí spozorovalo tohto hráča. V Racingu prekvapuje každým zápasom. Strieľa góly a bojuje ako ‘býk’. Stal sa postupne hrdinom každého fanúšika Racingu a v Argentíne sa začína šepkať o novom fenoménovi. Prvý kto spozoroval jeho kvality, je nám známy Diego Milito, ktorý s Lautarom hral istý čas aj spoločne v Racingu. Keď nastal čas odchodu do Európy, bol práve Diego ktorý upozornil Inter na tohto hráča a presvedčil Lautara o prestupe do Milána. Inter vsadil na slová Diega a za Lautara investoval 25 miliónov €. “ Tento rok je len potvrdením perfektného nákupu, Lautaro je v hľadáčiku najväčších európskych kluboch a my si ho nevieme vynachváliť. Tak teda, ďakujeme Diego.
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.