ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Úterý 14.ledna 2020

Romelu Lukaku vstřelil v tomto ročníku 18 branek, počítáme-li všechny soutěžní zápasy. To je stejně jako celý AC Milán ve všech soutěžích (Serie A a nic dalšího).

Sky [Di Marzio]: Eriksen povedal ÁNO. V týchto hodinách prišiel očakávaný súhlas Eriksena. Hráč definitívne súhlasil s prestupom už v januári. Teraz začína jednanie s Tottenhamom, Inter už prezentoval prvú ponuku- 10 miliónov €. Spurs pýtajú 20.

Di Marzio: Kluby našli v týchto hodinách definitívnu dohodu, zajtra bude Spinazzola v Miláne aby absolvoval zdravotnú prehliadku. Politana čaká to isté v Ríme.

První polovina sezóny je za námi. Patří nám druhé místo. Máme nejlepší obranu (16) a třetí nejlepší útok (40). V top 10 střelcích jsou umístění Lukaku (14) i Lautaro (10). Brozovič má na svém kontě 5 asistencí, což ho řadí na dělené 6. místo, druhý náš nejlepší je Candreva se 4 asistencemi. Brozovič je úplně nejlepší v lize v naběhaných kilometrech za zápas (průměrně 12,7).

Podle Fabrizia Biasina je Eriksen už jednou nohou v Interi. V Miláne si zarobí 7 miliónov ročne a zmlúva bude na 4 roky. Teraz sa začnú rokovania s Tottenhamom, čiastka by mala byť niečo pod 20 miliónov €. Neje ešte všetko hotové a vybavené, ale niesme od toho ďaleko.

Dnes vstupujeme do Tim Cup - Coppa Italia. V osmifinále hostíme Cagliari Calcio. Hraje se na jeden zápas. Výkop ve 20:45.

Pravděpodobné sestavy:
INTER (3-5-2): Handanovic; Skriniar, Ranocchia, Bastoni; Lazaro, Barella, Brozovic, Borja Valero, Biraghi; Lautaro, Esposito.
CAGLIARI (4-3-1-2): Cragno; Faragň, Pisacane, Klavan, Lykogiannis; Oliva, Cigarini, Rog; Nainggolan; Joao Pedro, Simeone.
 Úterý 14/01/20 20:45, Italský pohár, Osmifinále 
INTER4:1CAGLIARI
[fotogalerie] [video hl]
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.