ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Středa 25.března 2020
Kluby jsou v otázce dohrání letošního ročníku rozdělené. Některé kluby (Lazio, Neapol, Atalanta) si přejí, aby sezóna pokračovala, jakmile to bude možné. Naopak Udine nebo Sampdoria chtějí sezonu prohlásit za ukončenou. Inter, AS a Juventus se dosud nevyhranily. UEFA chce, aby sezóna byla ukončena nejpozději do 30. června a italská fotbalová federace se k tomu zavázala. Podle médií ale tato sezóna bude možná muset pokračovat i v červenci v závislosti na tom, kdy se opět začne hrát. Tedy pokud vůbec...

Pokud by se aktuální sezóna měla dohrávat a skončit skutečně až v červenci, italské kluby vyjádří zájem o prodloužení termínu letního přestupového okna až do konce září nebo dokonce do začátku října. Zároveň by se tím mohlo zkrátit zimní přestupové okno.

Konec této sezony v italské lize by podle průběžných odhadů znamenal celkovou ztrátu mezi 700-800 miliony eur. Navzdory těmto ztrátám jsou někteří pro zrušení sezony. Jiní chtějí udělovat výjimky, aby se ligy i různých zemích mohly dokončit.

Italské kluby také zkoumají možnost snížení mezd hráčům, možná až o 30%. Pomohlo by to zmírnění finanční ran, které současná situace způsobila.

Týmy jako Lazio nebo Neapol by se rády vrátily do tréninku. Něco takového ale odmítá Paolo Dal Pino, prezident Serie A. "Už nechci nic slyšet o problémech týkajících se týmových tréninků. Minimálně do 3. dubna, kdy vyhláška vyprší."

Podle Gazzetty umožnil Inter několika svým hráčům se vrátit do vlasti za svými rodinami. Jedná se o Lukaka, Eriksena a Godína. Do Anglie míří Moses a Young. Již dříve byl umožněn návrat Brozovičovi a Handanovičovi do Chorvatska, resp. Slovinska. Našim hráčům skončila v pondělí povinná karanténa.

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.