ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Čtvrtek 14.května 2020

V Taliansku sú si istí o tom, že Dries Mertens je každým dňom bližšie k podpisu zmlúvy s Interom. V Neapole to vyzerá tak, že viac ako €4M ročne belgičanovi neponúknu, zatiaľ čo v Miláne ho čaká €5,5M ponuka. Hráč pokladá Inter za prvú voľbu v prípade, dnes ako dnes pravdepodobného odchodu z Neapola. Dôvody, prečo Mertens preferuje Inter pred záhraničím sú skvelé vzťahy s Lukakuom a zotrvanie v Serie A. Mertens by mal nahradiť Sáncheza, ktorého čaká návrat na Old Trafford.

O Chielliniho vztahu k Interu, který vylíčil ve své autobiografii, jsme již psali. Obránce Juventusu v knize psal také o Icardim, kterého jako hráče velmi respektuje. "Mezi velkými hráči, kterým jsem čelil, vysoce respektuji Icardiho. Ten je vždy ve vápně schopný skórovat. Definoval bych ho jako působivého. Mauro skóroval proti Juventusu častokrát, to mě zabolelo. Jsem přesvědčen, že je dobrý kluk. V Interu se muselo něco stát, to říkám jako starší bratr. Možná natáhl ruku až moc, ale ze sportovního hlediska jsem žasl, jak je možné, že šampion jako on nezůstal v Interu 15 let a nedal dalších 200 gólů."

"Jako hráč Juventusu říkám, ještě že se tak nestalo. Dokážete si představit Icardiho společně s Lukakem a Martinezem? Kdyby se Beppe Marotta a Antonio Conte rozhodli pokračovat bez Icardiho, měli by k tomu své důvody. Pravděpodobně by to bylo správné rozhodnutí, každopádně je Maurito hráč, který posouvá rovnováhu."
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.