ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Neděle 17.května 2020
Budoucnost Perišiče a Nainggolana je stále nejistá. Inter měl s Bayernem dohodu o uplatnění či neuplatnění opce na Perišiče do 15. 5., kdy měla původně Bundesliga končit. Kvůli koronaviru ale Inter souhlasil s prodloužením a Bayern získal týdny navíc. Opce je stanovena na 20 mil. eur. Ačkoli se Chorvatovi v Mnichově dařilo, stále více se mluví o tom, že Bayern tuto částku nebude chtít zaplatit. Je tak možné, že Inter akceptuje slevu.

Ztrátu náš klub může zaznamenat i u Nainggolana, protože i zde je vše nejasné. Sportovní ředitel Cagliari, kde Radja hostuje: "Zatím nemám o Nainggolanovi žádné zprávy. Marotta, ani nikdo jiný nás nekontaktoval. Uvidíme, co se stane. Naši prioritou, stejně jako nyní pro všechny, není trh, ale restart sezóny." Inter se prý chce Nainggolana zbavit i kvůli platu 4,5 mil. eur, který má Belgičan v Interu pobírat ještě dva roky. Nerazzurri zároveň nemohou záložníka prodat s výraznou ztrátou. Plat, věk a úspora klubů kvůli koronaviru ale asi bude problém...
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.