ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Pondělí 7.září 2020

Po Sensim sa v talianskom drese presadil aj Nicolo Barella, ktorý hlavičkou poslal svoj tím do vedenia v zápase proti Holandsku.

Interu bylo vyhověno jeho žádosti a skutečně začne Serii A o týden později než většina týmů. Prvním zápasem tak bude duel 2.kola doma proti Fiorentině. Hrát se bude v sobotu 26.září od 20:45. Odložený zápas 1.kola Benevento-Inter je na programu ve středu 30.září, čas bude ještě upřesněn. Ve 3.kole hraje Inter v Římě a může to být první zápas, na kterém budou od koronakrize diváci. Výkop je v neděli 4.října od 15 hodin. Milánské derby se bude hrát po reprezentační pauze v sobotu 17.října od 18 hodin.

Andrea Ranocchia je domluvený s FC Janov na dvouleté smlouvě. Souhlas dostal i od Interu, který je ochotný ho za věrné služby pustit zadarmo. Akorát je ještě potřeba dojasnit, jak početná nakonec bude defenziva pro příští sezonu.

Walter Zenga: “Poviem jednú vec, pretože som ho minulú sezónu trénoval: v akomkoľvek tíme by som mal Nainggolana, chcel by som si ho nechať za každú cenu. Je to unikátny a fantasticky hráč.”

Velký přehled o změnách v týmu
07/09/20 - Dnešním dnem začíná Inter oficiálně novou sezonu. V tréninkovém centru Appiano Gentile se sejdou hráči k prvnímu tréninku. Nebudou všichni, někteří si plní povinné reprezentační povinnosti. Seznam hráčů, které bude mít trenér Antonio Conte zveřejněný nikde není. Přesto se zdá, že by kádr mohl být hodně široký.

Pokusíme se shrnout všechny dosavadní změny v týmu. Ač to tak možná na první pohled nevypadá, je toho skutečně dost. Na pondělním tréninku se může hlásit velký počet hráčů a někdy i překvapivá jména.

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.