ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Čtvrtek 10.září 2020
Hakimi: “Vybral som si tento klub pre jeho bohatú históriu. Myslím že spolu dokážeme veľké veci a skúsime vyhrať ligu. Conte je fantasticky tréner, má bojovného ducha a veľkú vášeň pre futbal, ktorú dokáže preniesť aj hráčom a fanúšikom. Myslím, že jeho štýl futbalu ku mne skvelo pasuje.”

“Minulá sezóna bola pre mňa veľmi dobrá a dôležitá, pomohla mi sa sem dostať. Videl som veľa zápasov Interu a aj som proti nemu hral. Sú tu vynikajúci hráči, je tu veľká kvalita. Musíme bojovať pre Scudetto, je to náš primárny cieľ. Uvidíme čo prinesie sezóna, kvalitu na titul však rozhodne máme.”
Kolarov: “Párkrát som už bol blízko Interu, som rád že som si konečne splnil tento sen. Po prvom rozhovore s Interom nebolo o čom, moja voľba bola viac než jasná. Sú tu skvelí hráči, mnohých som už poznal pretože sme veľakrát proti sebe hrali. Prvé dojmy sú veľmi dobre, je tu pozitívna atmosféra.”

“Conte je svetový tréner, vyhral hneď prvý rok v Anglicku a myslím že dokázal kompletne zmeniť aj Inter. Rozhodne bol dôležitým faktorom v mojej voľbe. Dúfam že spolu vyhráme. Môj vzor je Sinisa Mihajlović, rád by som tu ukončil kariéru tak ako on.”

Fabrizio Romano (Sky Sport): Inter práve ukončil akékoľvek jednania ohľadom Nainggolana. Prezidentovi Cagliari oznámili, že Nainggolan zostáva v Interi a bude súčasťou mužstva v nasledujúcej sezóne.

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.