ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Pondělí 5.října 2020

Hned dva kluby z Německa stály o služby Christiana Eriksena. Dánský záložník, který se v Interu ale doposud nedokázal prosadit do základní sestavy, Borussii Dortmund a Herthu Berlín odmítl. Mělo se jednat o hostování.

Di Marzio (Sky Sport): “Asamoah spoločne s jeho agentom v popoludní vypovedali zmluvu s Interom. Jeho pôsobenie v Miláne po dvoch rokoch skončilo.”

Nainggolan zostáva v Interi. Nebola nájdená dohoda s Cagliari ktorý neponúkal viac ako €5M. Conte je teraz pripravený vrátiť Radju do mužstva. Správu potvrdili všetky talianske média a vzhľadam nato že mercato končí o hodinu, sa to dá považovať za oficiálne.

Dnes večer nám končí ‘mercato’ a v Interi je stále rušno, prinášame posledné informácie toho, čo sa ešte môže behom týchto hodín stať.

Fabrizio Romano: “Intenzívne pokračujú rozhovory medzi Interom a Chelsea s jasným cieľom: priviesť naspäť Mosesa. Conte ho chce za každú cenu.”

Fabrizio Romano:” Škriniar zostáva oficiálne v Interi, ktorý ho v týchto posledných hodinách nepustí za žiadnú cenu a sumu.”

Guarro (novinár): “Agent Gervinha je v Miláne: je to last-minute nápad pre posilnenie útoku Interu, uvidíme, čo sa stane.”

Sky Sport: “João Mário je blízko návratu do Portugalska, Sporting hľadá dohodu s Interom na hosťovaní.”

Di Marzio: “Nainggolan prijal ponuku Cagliari, ktorý však stále nenašiel cenovú dohodu s Interom, preto sa zatiaľ prestup nemôže uskutočniť.”

Matteo Darmian oficiálně v Interu. Jedná se o hostování s povinnou opcí na 2,5 milionu eur. Přestupové období končí v Itálii dnes ve 20.00. Zdá se ale, že třicetiletý pravý bek Darmian je naší poslední letošní posilou. Benvenuto, Matteo.

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.