ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Čtvrtek 19.listopadu 2020

Matteo Darmian: "Pro mě není cílem dostat se do velkých klubů jako je Inter nebo Manchester United. Je to výchozí bod, nový začátek. V ten okamžik si řeknete - Teď to nesmím vzdát. Protože dostat se sem je hezké, ale velmi těžké."

Pouze 3 útočníci dokázali v historii Interu vstřelit aspoň 30 gólů za 50 zápasů. Ronaldovi k tomu stačilo 41 zápasů. Christian Vieri potřeboval o dva starty více a Zlatan Ibrahimovič spotřeboval 48 zápasů. Lukaku má za 42 zápasů na kontě 38 branek. S velkou pravděpodobností překoná aspoň posledně jmenovaného.

Lukaku: “Chcem pomôcť Eriksenovi najviac ako to pôjde. Má všetky predpoklady nato, aby ukázal jeho prvotriednú kvalitu aj u nás. Pre niekoho je ťažšie zvyknúť si na Serie A, ja som mal veľké šťastie. Pomôžem mu s jazykom, vedieť lepšie po taliansky by mu rozhodne pomohlo aj na trávniku kde ako tím veľa komunikujeme.”

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.