ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Pondělí 30.listopadu 2020

Inter ještě v základní skupině Ligy mistrů B není úplně odepsaný. Každopádně však postup do osmifinále nemá ve svých rukou. Je jasné, že poslední dva zápasy proti Šachtaru Doněck a zítřejší proti Borussii Monchengladbach musí vyhrát. Co je potřeba dál? V posledním zápase hlavně nesmí Real Madrid remizovat s Borussií, protože to by si pak oba dva zajistily postup bez ohledu na předchozí zápasy. Pokud zítra Real vyhraje nebo remizuje se Šachtarem Doněck, pak musí nad německým týmem vyhrát. Pokud prohraje, musí prohrát i druhý zápas.

Kariéru před pár dny oficiálně ukončil Giampalo Pazzini. Do Interu přicházel před 10 lety a zažil snový debut, kdy proti Palermu (výhra 3:2) vsítil 2 góly a po faulu na něj se kopala penalta. Pamatujete?

Pro Gazzettu se ohlédl za svou kariérou. "Nejsilnější tým, kde jsem hrál, byl Inter. Tehdejší spoluhráči byli až děsivými mašinami. Trenérskou jedničkou je pro mě Allegri, ale i s Leonardem jsem si rozuměl dobře. Mým velkým nepřítelem po sportovní stránce byl Materazzi. Když jste ho slyšeli, bylo to strašidelné. Stejně tak Mihajlovic. Pravda je, že jsem v Interu byl spíše náhradníkem. Nikdy jsem si ale nestěžoval. Například Stramaccioni za mnou přišel a řekl, že pro něj je tu Milito a já až po něm. Alespoň to bylo upřímně, což jsem ocenil. Většinou hráli zápasy jiní." Za Inter nastřílel Pazzini 19 branek
 Úterý 01/12/20 21:00, Liga mistrů, ZS 5.z 
MöNCHENGLADBACH2:3INTER
[postřehy] [report] [fotogalerie] [video hl + z]
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.