ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Pátek 15.ledna 2021
Trenér Opavy Radoslav Kováč v rozhovoru pro idnes.cz řekl, že nejraději studuje hru týmu Antonia Conteho. "Chci se pořád zlepšovat. Byl jsem třeba dvakrát na stáži ve West Hamu, když tam byl před dvěma lety trenér Pellegrini - obrovská zkušenost. Hltal jsem knížku o Fergusonovi, obdivuju Guardiolu, Nagelsmanna, který taky hraje 3-5-2. A snad nejradši mám Conteho. Na Inter Milán koukám pravidelně, děláme z jeho hry analýzy."

Radoslav Kováč si v roce 2006 proti Interu zahrál v dresu Spartaku Moskva a v následujícím létě to dokonce vypadalo, že by k černomodrým mohl přestoupit. Ruský tým za něj tehdy požadoval 200 milionů korun, ale k přestupu nakonec nedošlo ani následující zimu, kdy Inter zájem zopakoval.
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.