Evropská liga 2014/2015
ZS 3.kolo 23/10/14 21:05 CET - Stadio Giuseppe Meazza, Milán
INTER - SAINT-ÉTIENNE
0:0
Online textový přenos
Sledujte na www.onlajny.com

Živý videopřenos
Seznam všech vysílajících televizních stanic lze najít na liveonsat.com.

Na internetu lze sledovat Inter například pomocí aplikace SopCast nebo Ace Stream. Odkazy na vysílané zápasy lze najít na stránkách livefootball.ws, wiziwig.tv, stopstream.tv nebo rojadirecta.me. Více informací i o jiných způsobech sledování se lze dočíst ve starším článku na našem webu Kde sledovat zápasy Interu?
Nominace hráčů
Trenér Walter Mazzarri nominoval na dnešní zápas proti francouzskému týmu Saint-Etienne 20 hráčů. Utkání vysílá živě od 20:45 Fanda TV. Nominace: 1 Handanovic, 30 Carrizo, 46 Berni - 5 Juan Jesus, 6 Andreolli, 14 Campagnaro, 15 Vidic, 22 Dodo, 23 Ranocchia, 25 Mbaye - 10 Kovacic, 13 Guarin, 17 Kuzmanovic, 20 Obi, 44 Krhin, 88 Hernanes, 90 M’Vila - 8 Palacio, 9 Icardi, 97 Bonazzoli.
Preview

Inter Milán v současnosti působí jako Jekyll a Hyde. V Serii A se mu příliš nedaří a herně i výsledkově ztrácí, zatímco v Evropské lize zůstává neporažen a triumfálně vítězí. Zachová si stoprocentnost také po zápasu se Saint-Étienne, nebo naváže na ligové nezdary?

Milánský celek v Evropské lize předvádí poměrně vyrovnané výkony a vzhledem k nestálosti svých soupeřů vládne skupině F se čtyřbodovým náskokem právě na celek z Ligue 1. Pokud by Nerazzurri zvítězili také nad ním, rozdíl by se zvýšil na sedm bodů a Inter by se tím výrazně přiblížil postupu ze skupiny. Evropská liga je v podstatě jedinou útěchou vášnivým fanouškům, protože co se týče domácí ligy, tam si Inter připsal již několik klopýtnutí.

První takové se událo proti Cagliari. Inter Milán byl v utkání s Cagliari jasným favoritem, ale dnešní duel naprosto nezvládl. Trenér Zdeněk Zeman konečně předvedl, že jeho týmy jsou specialisty na ofenzivní fotbal a Cagliari Interu nadělilo čtyři góly. V dalším kole Serie A čekala na Nerazzurri obtížná Fiorentina. Inter Milán nedokázal uspokojit své fanoušky ani po stránce výsledkové, ani po té herní. Nedařilo se mu téměř nic, naopak Viola může být se svým výkonem naprosto spokojená. O góly se podělilo trio Khouma Babacar, Juan Cuadrado a Nenad Tomović.

Ani minulé kolo nebylo lepší, protože z utkání proti Neapoli chtěl tým trenéra Mazzarriho vyjít jako vítěz. Inter Milán sice dvakrát prohrával, ale pokaždé dokázal záhy odpovědět. Nejprve se prosadil José Maria Callejón, na jehož trefu vzápětí reagoval Guarín. Ani další zásah Callejóna nestačil na výhru hostí, protože Hernanes v nastaveném čase srovnal. Tento výsledek úplně neodpovídal představám vedení, které začíná přemýšlet o ultimátu pro trenéra Waltera Mazzarriho.

V rozhovoru pro Mediaset Premium Erick Thohir sdělil: "Oba dva si s trenérem rozumíme velmi dobře. Na začátku sezony jsme si sedli a probrali, kam se bude Inter ubírat. Stanovili jsme si nějaký plán. Pokud budeme činit rozhodnutí, uděláme to objektivně a na základě rozumu. Nebudeme dělat žádná unáhlená rozhodnutí. S naším projektem postupujeme stále vpřed, nic se nezměnilo. Uvidíme, co se stane v dalších dvou zápasech a jak tým zareaguje na nedávné porážky. Teprve v té chvíli nastane moment, kdy si musíme říct, co je správně a co se dá dělat jinak a lépe," dodal Thohir.

Saint-Étienne se příliš nedaří a po dvou remízách se nachází na druhém místě s pouhými dvěma body. Přesto to pro domácí Inter nebude snadné a obránce Juan Jesus dobře víc, že bude potřeba speciální atmosféry, aby domácí dokázali potřetí naplno bodovat. Pro oficiální klubové stránky Jesus poznamenal: "Proti Neapoli jste mohli vidět tým, který má duši a srdce, protože jsme se nevzdali a bojovali až do konce. To se nám nakonec vyplatilo. Teď musíme udělat to samé a v boji o tři body nám mohou hodně pomoci naši fanoušci. San Siro je úžasné místo a když vás podporuje, je to jako dvanáctý hráč," dodal mladý obránce.

Francouzský celek na remízu s Karabakem reagoval remízou s Dněprem, což není ideální výsledek. Pozitivem pro něj může být alespoň poslední ligové utkání. ASSE se utkalo s Lorientem a nakonec dokázalo zvítězit. O výhře rozhodl hráč, který se ve více než dvou stech utkáních v Ligue 1 trefil jen pětkrát. Les Verts navíc zlomili prokletí Stade du Moustoir, ovšem na ten rozhodující okamžik si museli počkat až do samotného závěru, kdy se trefil Fabien Lemoine.



Text převzat z www.eurofotbal.cz se souhlasem autora a případně upraven.
Hráči mimo hru
Zranění hráči
Hugo Campagnaro levá noha
Danilo D’Ambrosio vaz v pravém koleni
Cicero Jonathan operace kolene
Gary Medel lýtkový sval
Yuto Nagatomo
Pablo Osvaldo sval na levé noze

Vzájemné zápasy a forma
Poslední vzájemné zápasy
06.11.2014Evropská ligaSaint-Étienne - Inter 1:1
23.10.2014Evropská ligaInter - Saint-Étienne 0:0
Bídné výkony Interu v základní skupině Evropské ligy pokračují. Nerazzurri sice ani ve třetím utkání neinkasovali ani jednu branku a nadále s přehledem vedou tabulku, ale na zápas se Saint-Etienne se nedalo dívat. Skončil bez branek.


Evropská liga 2014/2015
ZS 3.kolo

Čtvrtek
23.říjen 2014
21:05
 80' Juan Jesus, 89' Hernanes - 42' Bayal Sall
 33.379
 Anthony Taylor (Anglie)

Střely na bránu: 4-3
Střely mimo: 7-10
Fauly: 11-12
Rohy: 5-2
Ofsajdy: 2-0
Držení míče: 61% - 39%
Nastavení: 1' + 3'

 Kapitán Interu:
 Fredy Alejandro Guarín Vásquez


 Kapitán Interu:
 Juan Guilherme Nunes Jesus



 INTER (3-5-1-1): 30 Carrizo - 6 Andreolli, 15 Vidic, 5 Juan Jesus - 25 Mbaye, 17 Kuzmanovic (85' 44 Krhin), 90 M'Vila (53' 88 Hernanes), 10 Kovacic, 22 Dodo - 13 Guarin (70' 8 Palacio) - 9 Icardi.. Lavička: 1 Handanovic, 20 Obi, 23 Ranocchia, 44 Krhin, 97 Bonazzoli Trenér: Walter Mazzarri

Saint-Étienne(3-4-2-1): 16 Ruffier - 2 Theophile-Catherine, 26 Bayal Sall, 24 Perrin, 19 F.Pogba (78' 23 Baysse) - 18 Lemoine, 6 Clement, 28 Diomande (85' 10 Cohade) - 21 Hamouma, 13 Van Wolfswinkel (67' 22 Monnet-Paquet), 27 Tabanou.. Lavička: 30 Moulin, 7 Gradel, 12 Saint-Maximin, 20 Brison.. Trenér: Christophe Galtier

Další neuvěřitelné špatný výkon předvedli hráči Interu v Evropské lize. Trenér Walter Mazzarri trénuje tým již druhou sezonu a tak se nabízí otázka, co vlastně ti hráči podle něj mají hrát a proč jim to nejde. Nebo to snad bylo podle představ pana trénera?

Na tři tisíce fanoušků Saint-Etienne ovládli odpoledne před zápasem hlavní milánské náměstí Piazza Duomo. Došlo i k menším konfliktům.

Inter Milán po remíze s Neapolí zaváhal také v Evropské lize a AS Saint-Étienne opouští San Siro s bodem v kapse. Domácí si možná zasloužili vstřelit branku, protože byli aktivnější, ale přesto se budoucnost trenéra Waltera Mazzarriho ocitá ve hvězdách.

Od prvních minut se Inter pokoušel převzít kontrolu nad vývojem zápasu, ale namísto dynamické rozehrávky a přesných pasů volil spíše obezřetné obléhání francouzské brány. Až po devíti minutách se v barvách domácích odhodlal ke střele zkušený záložník Zdravko Kuzmanović. Ten dostal šanci přesto, že jinak rozhodně není první volbou trenéra Waltera Mazzarriho. Inter držel míč na svých kopačkách a prakticky svého soka nepouštěl před vlastní vápno.

Několikrát se do střelecké pozice protáhl Mauro Icardi, velká hvězda Interu s ještě větším potenciálem. V záložní řadě se objevil také Fredy Guarín, který byl sice velmi dlouho spojován s odchodem ze San Sira, ale po brance, kterou vstřelil v minulém kole Serie A, si zasloužil start v základní jedenáctce.

Saint-Étienne se před bránu Interu nedostávalo ano zdaleka tak, jak možná před zápasem čekalo. Místo toho museli spoléhat na standardní situace, ale ani ty neměly potřebnou přesnost a nápaditost. Interu se nedaří v Serii A, takže se italská média již baví o možném nástupci trenéra Waltera Mazzarriho. Movitý vlastník Interu Milán dokonce prohlásil, že Mazzarri má k dispozici další dva zápasy, po kterých se bude jednat o budoucnosti klubu. Ani dnes večer ale Inter nevypadal jako celek, který by měl o co hrát.

Zdravko Kuzmanović neprošel středem hřiště a pár minut před koncem první půle se musel vytahovat brankář Juan Carirzo. K parádní ráně se totiž dostal Tabanou rozehrál standardní situaci a Carrizo musel jeho ránu vytěsnit skokem k tyči na rohový kop. Také začátek druhého dějství před zvědavým publikem na slavném stadionu San Siro začali lépe hosté z Francie. Hamouma se probyl bez větších problémů až do dobré střelecké pozice, ale nakonec nezakončil podle svých představ. Respektive, nebylo mu dovoleno zakončit, protože byl v pokutovém území odstrčen vracejícím se obráncem. Podle mínění sudího ale nešlo o faul.

Inter nutně potřeboval oživit strnulou záložní řadu, a proto přišel brazilský záložník Hernanes. Ten se stal hrdinou v souboji s Neapolí a trenér Walter Mazzarri bezpochyby doufal, že někdejší hvězda římského Lazia naváže na dobrý výkon také v Evropské lize. Smutný byl pohled na statistiku střel na branku, protože po hodině hry jsme mohli číst stav 2:1. Počet střel se začal s přibývajícím časem zvyšovat a především brankář Ruffier měl co dělat, aby neinkasoval.

Centr ze strany propadl až k pohotovému Kuzmanovićovi, který dlouho nepřemýšlel, co že by měl udělat s míčem a napálil jej k zadní tyči. Tam se ale zkušený brankář francouzského celku rychle přemístil a jeho zakončení vyrazil. Hosté odmítli hrát "druhé housle" a poslali na hřiště Kevina Monnet-Paqueta, který vystřídal nevýrazného Rickyho van Wolfswinkela. S ním jako by odešla smůla, která AS provázela. Dvacet minut před koncem utkání totiž ve velké příležitosti Tabanou pálil a brankář Carrizo jen s vypětím všech sil stačil zareagovat.

Dvacet minut před koncem si šel odpočinout záložník Fredy Guarín a nahradil jej nepoměrně ofenzivnější Rodrigo Palacio. Ten se téměř okamžitě dostal do šance, ale zakončoval z ofsajdu. Domácí tým se osmělil směrem dopředu a Hernanes se pokoušel centrovaný míčem nalézt někoho ze spoluhráčů. Ani střídající René Krhin nedodal Interu přesnost a nápaditost, takže se milánský tým znovu musel rozloučit s nadějí na výhru.
Text převzat z www.eurofotbal.cz se souhlasem autora a případně upraven.
--- Highlights ---

VIDEO
Video  Celý zápas
1/2 [2100 kbps], FOX SOCCER Plus [Wigan88]
2/2 [2100 kbps], FOX SOCCER Plus [Wigan88]


Evropská liga 2014/2015
ZS 3.kolo

Čtvrtek
23.říjen 2014
21:05
Mazzarri: Všichni proti nám jen brání
Inter po totálně nudném výkonu na San Siru bezbrankově remizoval se Saint-Etienne. V Evropské lize tak ve všech pěti zápasech ani jednou neinkasoval. Velmi pěkná statistika, dalo by se říct, ale jaký požitek z toho mají diváci, kteří zápas sledují na stadionu nebo u televizních obrazovek? Měnit se ale zřejmě nic nebude. Mazzarri svůj tým na tiskové konferenci s novináři odhodlaně bránil.

Jedním z mála hráčů, který proti francouzskému celku Saint-Etienne podal nadprůměrný výkon, byl náhradní brankář Pablo Carrizo: "Jsem šťastný za můj přínos týmu, tvrdě jsem pracoval a nikdy nehrál méně než na maximum. Dříve nebo později by takovýto zápas přišel. Důležité je ukázat na hřišti naši hodnotu."

Detailní zdravotní vyšetření ukázalo, že Yann M'Vila si v zápase Evropské ligy proti Saint-Etienne poškodil vaz v koleni a bude chybět minimálně jeden měsíc. 24letý francouzský záložník se tak připojil k partě zraněných, kde již jsou Jonathan, Nagatomo, D’Ambrosio a Osvaldo.

Na seznam zraněných přibyl další hráč. V zápase proti Saint-Etienne se zranil Yann M’Vila, který si vymkl koleno a je podezření, že má poškozené vazy.

Chilský defenzivní záložník Gary Medel má potíže s lýtkovým svalem a zápas proti Saint-Etienne nehrál. Jak dlouho bude mimo hru, není jasné.

Trenér Walter Mazzarri nominoval na dnešní zápas proti francouzskému týmu Saint-Etienne 20 hráčů. Utkání vysílá živě od 20:45 Fanda TV. Nominace: 1 Handanovic, 30 Carrizo, 46 Berni - 5 Juan Jesus, 6 Andreolli, 14 Campagnaro, 15 Vidic, 22 Dodo, 23 Ranocchia, 25 Mbaye - 10 Kovacic, 13 Guarin, 17 Kuzmanovic, 20 Obi, 44 Krhin, 88 Hernanes, 90 M’Vila - 8 Palacio, 9 Icardi, 97 Bonazzoli.

Stadio Giuseppe Meazza, Milán
Adresa: Via Piccolomini 5, 20151 Milano
Stát: Itálie
Kapacita: 82955
Rozměry: 105x68
Inter
FC Internazionale
Stát: Itálie
Rok založení: 1908
Domácí stadion: Stadio Giuseppe Meazza
Oficiální web: www.inter.it
Saint-Étienne
Association Sportive de Saint-Étienne Loire
Stát: Francie
Rok založení: 1919
Domácí stadion: Stade Geoffroy-Guichard
Oficiální web: www.asse.fr/
Hráč zápasu
 Juan Pablo Carrizo
30
 6.5.1984
 Argentina
 Brankář
  kg
 188 cm
Statistika hráčů
HráčStátVěkPM
  6 Marco Andreolli Itálie2894'
44 Rene Krhin   Slovinsko248'
  5 Jesus Juan    Brazílie2394'
13 Fredy Guarín   Kolumbie2871'
  8 Rodrigo Palacio   Argentina3223'
25 Ibrahima Mbaye   Senegal1994'
30 Juan Pablo Carrizo   Argentina3094'
17 Zdravko Kuzmanović   Srbsko2786'
10 Mateo Kovačić   Chorvatsko2094'
  9 Mauro Icardi   Argentina2194'
88 Hernanes    Brazílie2940'
15 Nemanja Vidić   Srbsko3394'
22 Dodô   Brazílie2294'
90 Yann M'Vila   Francie2454'
Průměrný věk hráčů v den utkání: 25.7 roku
1324