Evropská liga 2016/2017
ZS 5.kolo 24/11/16 19:00 CET - Yaakov Turner Toto Stadium Be'er Sheva, Beerševa, Izrael
BE'ER SHEVA - INTER
3:2
Online textový přenos
Sledujte na www.onlajny.com

Živý videopřenos
Seznam všech vysílajících televizních stanic lze najít na liveonsat.com.

Na internetu lze sledovat Inter například pomocí aplikace SopCast nebo Ace Stream. Odkazy na vysílané zápasy lze najít na stránkácharenavision.in, lfootball.ws, stopstream.me nebo rojadirecta.me. Více informací i o jiných způsobech sledování se lze dočíst ve starším článku na našem webu Kde sledovat zápasy Interu?
Nominace hráčů
Ve čtvrtek čeká černomodré předposlední duel skupinové fáze Evropské ligy. Pokud Pioliho svěřenci nad Hapoelem Beer Sheva (od 19:00) nevyhrají, bude to definitivně znamenat nepostup do vyřazovací fáze. Každopádně jistotu postupu Inter nemá ani v případě zisku šesti bodů ze zbývajících zápasů. Bude opravdu zajímavé sledovat, jak si Stefano Pioli poradí s nepříjemnými absencemi. K dispozici totiž není Palacio ani Santon kvůli svalovým potížím a také Medel, kterého čeká operace menisku. To vše jsou hráči, kteří by se dost možná na hřiště podívali. Na straně domácích nejsou známy žádné absence. První vzájemné utkání odehrané na San Siru skončilo po katastrofálním výkonu domácích 0:2 a tak je rozhodně co vracet. Hapoel inkasoval doma v dosavadních dvou zápasech EL jenom jednou. Je ovšem nutno dodat, že izraelský tým od prvního duelu s Interem nevstřelil jedinou branku. Dá se tedy očekávat spíš bitva o každý centimetr hřiště než pěkné představení. I přesto je tamní stadion s kapacitou přes patnáct tisíc míst dle sport1.il již vyprodaný.
Preview
Inter Milán v Evropské lize hoří a jeho výkony jsou zklamáním. Pod vedením nově dosazeného trenéra Pioliho to ale ještě nevzdává a hodlá se poprat alespoň o čest. Proti bude domácí celek Hapoel Beer-Sheva, kterému se daří.

Inter Milán už má za sebou změnu kouče podruhé za krátký časový úsek. Poté, co krátce před sezonou usedl na jeho lavičku Frank de Boer, se i on musel kvůli neuspokojivým výsledkům poroučet. Vedení vsadilo na člověka, který má zkušenosti, charisma a italskou ligu téměř dokonale zná: ke kormidlu se posadil Stefano Pioli. A jeho první týdny u Nerazzurri se zatím nesou v duchu boje o vlastní tvář i podporu fanoušků.

V rámci ligy čekala na Pioliho pořádná dávka nervů hned na úvod, protože se Inter utkal s AC Milán. Derby mu sice delší dobu nevycházelo, ale ve druhé půli se Interu začalo dařit o trochu víc a nakonec se v nastavení trefil Ivan Perišić, čímž srovnal na konečných 2:2. První náznaky Pioliho práce již byly lehce vidět, ty další ukáže čas. Toho nemá Inter mnoho, protože už ve čtvrtek jej čeká důležitý duel Evropské ligy. Inter v ní totiž zoufale potřebuje vyhrát.

Trenér Pioli naskakuje za jízdy do rozjetého vlaku nejen v Serii A, nýbrž i v Evropské lize. Tam Inter tápe a má zatím jen jednu výhru. Když k tomu přidáme i zbylé tři porážky, vyjdou nám pouhé tři body a nelichotivé skóre. Hapoel na tom není o mnoho lépe a pokud chce mít naději na postup, nesmí prohrát. Pokud by prohrál, pak musí doufat v pomoc Southamptonu. Izraelský celek má jen o jeden bod víc než Inter a k tomu nepříjemnou bilanci s italskými týmy. Po dlouhých sedmi duelech bez porážky italský celek poprvé padl proti Hapoelu právě v posledním vzájemném duelu.

V polovině září se Hapoel představil na San Siru a dokázal jej sympatickým fotbalem vyloupit! Proti hvězdám v domácích barvách udržel čisté konto a díky brankám Vítora s Buzaglem si odvezl tři body. Od té doby uplynulo hodně času a Hapoelu se stala osudným Sparta Praha, která oba duely s izraelským sokem vyhrála. Přesto Hapoel doufá v další zázrak. Stejně jako milánský Inter.

Jeho hlavní problémy vidí někdejší obránce Francesco Colonnese v obraně. "Inter nemá špatný kádr a s trenérem Piolim by toho mohl hodně dokázat. Potřebuje vůli, organizovanost a vhodné doplnění. Velké rezervy vidím především v obraně. Inter nemá moc kvalitních hráčů na stoperu a rovněž na krajích mu chybí adekvátní náhrady. Pokud v lednu posílí právě tyto řady, bude tabulkou určitě stoupat," myslí si někdejší obránce Neapole a Interu.
Text převzat z www.eurofotbal.cz se souhlasem autora a případně upraven.
Hráči mimo hru
Zranění hráči
Gary Medel koleno
Rodrigo Palacio natažený sval
Ionut Andrei Radu rameno
Eloge Yao svalový problém

Diskvalifikace hráčů - Tento zápas
Nikdo

Vzájemné zápasy a forma
Poslední vzájemné zápasy
24.11.2016Evropská ligaBe'er Sheva - Inter 3:2
15.09.2016Evropská ligaInter - Be'er Sheva 0:2
Inter předvádí v Evrospké lize jeden tragický výkon za druhým. Tentokrát sice začal dobře a po prvním poločase vedl nad Hapoelem Be'er Sheva zásluhou Icardiho a Brozoviče 2:0 na jeho půdě, ale po přestávce přišel obrat. Domácí snížili, pak brankář Handanovič zavinil penaltu a byl vyloučen, došlo k vyrovnání a v nastaveném čase padl rozhodující gól.


Evropská liga 2016/2017
ZS 5.kolo

Čtvrtek
24.listopad 2016
19:00
1:0 Mauro Icardi 12'   [ Éder ]
2:0 Marcelo Brozovič 25'   [ Éder ]
2:1 Lucio Maranhao 58'
2:2 Nwakaeme 70' p.
3:2 Sahar 92'

 Korhut 19', Lucio Maranhao 42', Bitton 54', Nwakaeme 64' - Handanovič 44', Nagatomo 86'
 Handanovič 69'
 15.500
 Javier Estrada (Španělsko)

Střely na bránu: 9-3
Střely mimo: 11-6
Fauly: 16-13
Rohy: 4-3
Ofsajdy: 1-4
Držení míče: 50% - 50%
Nastavení: 1' + 3'

 Kapitán Interu:
 Mauro Emanuel Icardi



 INTER (4-2-3-1): 1 Handanovic - 33 D'Ambrosio, 25 Miranda, 24 Murillo, 55 Nagatomo - 77 Brozovic, 5 Melo (27 Gnoukouri, 62') - 87 Candreva, 19 Banega (30 Carrizo, 69'), 23 Eder (44 Perisic, 60') - 9 Icardi. Lavička: 11 Biabiany, 13 Ranocchia, 15 Ansaldi, 99 Pinamonti Trenér: Stefano Pioli

 Be'er Sheva(5-4-1): 1 Goresh - 2 Bitton, 20 Taha (7 Radi, 35), 4 Miguel Vitor, 5 Tzedek, 69 Korhut - 11 Buzaglo, 12 Hoban (8 Ghadir, 80), 30 Ogu, 9 Nwakaeme - 22 Lucio Maranhao (14 Sahar, 75). Lavička: 55 Haimov, 3 Turjman, 17 Ohayon, 21 Shabtal. Trenér: Barak Bakhar


Góly
Ve 13. minutě Eder z levého křídla poslal do šestnáctky nebezpečný přízemní centr, který si našel Mauro Icardi a poslal míč do sítě. 
Po Ederově nahrávce se chorvatský záložník Marcelo Brozović předvedl pohlednou individuální akcí, zasekl míč a krásnou ranou poslal balon do sítě - 2:0 pro Nerazzurri. 
Střídající Marahan Radi krásně odcentroval z pravé strany a brazilský útočník Lúcio Maranhao proměnil jeho centr hlavou v gól!  
Maor Buzaglo se dostal za obranu a běžel sám na Handanoviče, gólman se snažil být u centerovaného míče dřív a nestihl to. Ve výskoku ale zásáhl kopačkou tvář protihráče a sudí musel zapískat penaltu a udělit Samirovi žlutou kartu. Ta už ale byla druhá a tak musel předčasně pod sprchy. Nahradník Carrizo penaltovou střelu Nwakaemeho nechytil.  
V závěru Inter útočil, po brejku ale inkasoval potřetí. Ghadir nádhernou patičkou našel Ben Sahara a ten už si s Carrizem poradil - 3:2. 
Inter prohrál s izraelským týmem i druhý zápas. Ostuda.

Nerazzurri vedli po poločase 2-0, přesto nakonec prohráli.

V 52.minutě mohl zvýšit na 3-0 Mauro Icardi, střelou z úhlu ale napálil břevno.

Samir Handanovič viděl dvě žluté karty a v 69.minutě zavinil penaltu a byl vyloučen. Do branky šel náhradník Carrizo. Přestože vystihl směr střely a sáhl si na míč, gólu nezabránil.

Černomodří potřebovali k uchování naděje postupu vyhrát a tak se v závěru vrhli do útoku. Domácí vstřelili třetí vítězný gól v nastaveném čase po jednom z brejků.

Inter Milán naprosto nezvládl druhou polovinu utkání s Hapoelem Beer Shevou, třebaže po prvním poločase vedl o dvě branky. Ani góly Maura Icardiho s Marcelem Brozovićem mu ale nestačily, protože domácí Hapoel díky mimořádnému obratu otočil v závěru utkání ve svůj prospěch.

Inter Milán chtěl konečně prolomit smůlu a pod novým trenérem Piolim ukázat, že i v Evropě se mu může dařit. Nastoupil do utkání na půdě Hapoelu s poměrně silnou sestavou, v níž jsme našli mimo jiné jména jako Handanović, Melo, Banega, Brozović, Icardi nebo Eder. Jediným střelcem izraelského týmu byl Brazilec Lucielmo Palhano Soares. Domácí fotbalisté byli od začátku mnohem aktivnější, ale chvíli se jim nedařilo vytvořit si pořádnou šanci.

Postupem času přebírali Nerazzurri aktivitu a stávali se nebezpečnějšími. Mauro Icardi se na bližší levé tyči po přízemním centru ze strany ocital ve slibné šanci, jenže v rozhodující chvíli mu míč uskočil. To ale hostům zase tak moc vadit nemuselo, neboť ve 13. minutě Eder z levého křídla poslal do šestnáctky nebezpečný přízemní centr, na který si našel Mauro Icardi a poslal míč do sítě - 1:0 pro Inter!

Hapoelu se v těchto chvílích pranic nedařilo, vázla mu rozehrávka a jeho snažení bylo patetické. A tak Inter udeřil podruhé. Po Ederově nahrávce se chorvatský záložník Marcelo Brozović předvedl pohlednou individuální akcí, zasekl míč a krásnou ranou poslal balon do sítě - 2:0 pro Nerazzurri.

Interu patřilo utkání a domácí se na jeho tempo vůbec nechytali. První půle vyznívala jednoznačně pro Inter a to se ještě netrefil Eder, který se před koncem první půle povedenou ranou zastřeloval. Jen málokdo by si v tu chvíli vsadil na domácí, tím spíše předvídal to, co se událo po změně stran. V prvních chvílích nic nenaznačovalo pádu Interu. Mauro Icardi si na pravé straně šestnáctky krásně zpracoval míč a tvrdou ranou napálil břevno!

Jenže po necelé hodině hry se začaly dít věci! Střídající Marahan Radi krásně odcentroval z pravé strany a brazilský útočník Lúcio Maranhao proměnil jeho centr hlavou v gól!

Domácí přidali na tempu a málem vykřesali další branku. John Ogu se dostal po centru z pravé strany k odraženému míči a zpoza šestnáctky napřáhl, jenže pálil těsně nad! Netrefil se ani Maor Buzaglo, kterého si našel míč na vzdálenější tyči, jenže Buzaghlo ho nedokázal usměrnit do sítě. Stejného hráče pak o minutu později doslova sestřelil brankář Samir Handanović a sudí Estrada pískal penaltu!

Inter navíc přišel o brankáře, takže mezi tři tyče přišel Juan Pablo Carrizo. K penaltě se postavil Anthony Nwakaeme a proměnil. V samém závěru utkání byl Inter pod obrovským tlakem domácích, kteří se snažili ze všech sil vstřelit další gól. Nejprve se netrefil Mohammad Ghadir, pak na Carriza narazil také Buzaglo. Maharan Radi vypálil zpoza šestnáctky a jeho technická střela zamířila mimo! Přesto se Inter vrací bez bodů, protože Ghadir nádhernou patičkou našel Ben Sahara a ten už si s Carrizem poradil - 3:2.
Text převzat z www.eurofotbal.cz se souhlasem autora a případně upraven.
--- Highlights (Oficial Inter.it)---


--- Highlights (Unofficial)---

--- Celý zápas ---

VIDEO
Zatím zde není žádné video. Pokud chceš pomoct s přídáváním odkazů, kontaktuj webmastera stránek.


Evropská liga 2016/2017
ZS 5.kolo

Čtvrtek
24.listopad 2016
19:00

"Na začátku to bylo dobré," řekl po porážce 2-3 v Izraeli od Hapoelu Be'er Sheva kapitán nerazzurri a autor první branky zápasu Mauro Icardi. "Chtěli jsme předvést pěkný výkon a zvládali jsme to do 45.minuty. Na druhou půlku by bylo nejlepší zapomenout. Hráli jsme bez charakteru. To co jsme dnes viděli, se stává často. Když se zatáhneme dozadu za balón, tak nám to v hlavě vytvoří problém, díky kterému pak dostaneme góly. Musíme znovu začít s čistou hlavou a týmových duchem. Na tréninku musíme tvrdě pracovat. Pokud hrajeme jako tým, daří se nám. Tento zápas jsme měli vyhrát."

Ve čtvrtek čeká černomodré předposlední duel skupinové fáze Evropské ligy. Pokud Pioliho svěřenci nad Hapoelem Beer Sheva (od 19:00) nevyhrají, bude to definitivně znamenat nepostup do vyřazovací fáze. Každopádně jistotu postupu Inter nemá ani v případě zisku šesti bodů ze zbývajících zápasů. Bude opravdu zajímavé sledovat, jak si Stefano Pioli poradí s nepříjemnými absencemi. K dispozici totiž není Palacio ani Santon kvůli svalovým potížím a také Medel, kterého čeká operace menisku. To vše jsou hráči, kteří by se dost možná na hřiště podívali. Na straně domácích nejsou známy žádné absence. První vzájemné utkání odehrané na San Siru skončilo po katastrofálním výkonu domácích 0:2 a tak je rozhodně co vracet. Hapoel inkasoval doma v dosavadních dvou zápasech EL jenom jednou. Je ovšem nutno dodat, že izraelský tým od prvního duelu s Interem nevstřelil jedinou branku. Dá se tedy očekávat spíš bitva o každý centimetr hřiště než pěkné představení. I přesto je tamní stadion s kapacitou přes patnáct tisíc míst dle sport1.il již vyprodaný.

Yaakov Turner Toto Stadium Be'er Sheva, Beerševa, Izrael
Stát: Izrael
Kapacita: 16126
Hapoel Be'er Sheva
Hapoel Be'er Sheva FC
Stát: Izrael
Rok založení: 1949
Domácí stadion: Yaakov Turner Toto Stadium Be'er Sheva
Oficiální web: www.hapoelb7.co.il/
Inter
FC Internazionale
Stát: Itálie
Rok založení: 1908
Domácí stadion: Stadio Giuseppe Meazza
Oficiální web: www.inter.it
Hráč zápasu
 Marcelo Brozović
77
 16.11.1992
 Chorvatsko
 Záložník
 68 kg
 181 cm
Statistika hráčů
HráčStátVěkPM
55 Yuto Nagatomo   3094'
  1 Samir Handanović      3270'
30 Juan Pablo Carrizo   3223'
  9 Mauro Icardi   2394'
33 Danilo D’Ambrosio 2894'
77 Marcelo Brozović   2494'
27 Assane Gnoukouri 2031'
24 Jeison Murillo   2494'
25 Joao Miranda   3294'
44 Ivan Perišić   2733'
83 Felipe Melo   3363'
23 Éder   3061'
87 Antonio Candreva   2994'
19 Éver Banega   2870'
Průměrný věk hráčů v den utkání: 28 roku
1425