CHAMPIONS LEAGUE 1998/99
SKUPINA C - 1.KOLO - 16.ZARI 1998

REAL MADRID - FC INTER 2:0

   
80.Hierro p., 92. Seedorf.
Zlute karty: Winter, Simeone,Fresi
Cervena karta:43.Fresi
Divaku: 47 000
Rozhodci: Dallas (Skotsko)

Real Madrid (4-4-2): Illgner, Panucci, Hierro, Sanchis, Roberto Carlos, Raul, Seedorf, Redondo, Savio (90. Karembeu), Mijatovic, Morientes (86. Jarni). Trener: Hiddink.
Inter (1-4-3-2): Pagliuca, Fresi, Zanetti, Bergomi, Galante, Milanese, Cauet (46. Silvestre), Simeone, Winter (81. Ventola) , Zamorano, Ronaldo (73. Pirlo).Trener: Simoni.

Sturm Graz - Spartak Moskva 0:2


PRED:
Tipsport: 2.40 1.30 2.90 1.45 2.90
Jak si predstavuju sestavu?
INTER: Pagliuca- Bergomi Fresi Galante Cauet J.Zanetti Simeone Winter Baggio Ronaldo (Ventola) Zamorano
Liga mistru startuje ve stredu 16.zari.Zapasem kola ja bezesporu duel Real - Inter,takze doufam , ze ho Ceska televize bude vysilat.Bohuzel se ale utkani nebude hrat na madridskem stadionu Santiaga Bernabeu, ale v Seville.Duvodem je trest Uefa za spadnuti branky pri lonskem zapase,navic Real zaplati slusnou pokutu.Za Inter nesmi ve ctyrech zapasech nastoupit 27-lete libero Francesco Colonnese,protoze se v prvnim zapase 2.predkola Ligy mistru dopustil hrubeho faulu,za nejz byl v posledni minute vyloucen.

Po:
Na utkani se z pohledu Interu vubec nedalo divat.Milansti vsadili zcela zbytecne na defenzivu,ktera jim vubec nejde. Ronaldo...Kdybych byl trenerem tak by Luis Nazario da Lima urcite v Seville nehral.Nepredvedl vubec nic a vypadalo to jakoby Inter hral v 2.polocase jako o deviti,to takovy Pirlo,ktery prisel 20 minut pred koncem byl na tom hristi aspon videt. Skoda pro divaky , ze Real nedal gol hned na zacatku,to by byl jiny zapas.Taky po vstreleni prvniho golu zacal Inter utocit a neco se delo, jenze zbyvalo jen 10 min. do konce. Do te doby se jen Real trapil a nebyl schopny vstrelit ze spoustu sanci jediny gol.Inter se zase "zkousel" branit ale jaksi ... Urcite jsem od slagru kola a utkani dvou lonskych evropskych vitezu cekal o hodne vic.
Lp

Inter prohral zcela zaslouzene a jeste mirne. Italsky tisk se nemuze vynadivit, jak se klub tak bohaty na ofenzivni typy mohl nechat zlakat hrou na takoveho "zanïoura". Roberto Baggio, Djorkaeff i Pirlo, tedy ofenzivni tvurci zustali na lavicce, trener Realu Madrid Hiddink pry nejdrive neveril vlastnim ocim, pak si zhluboka oddechl. Defenzivu totiz Inter obvykle moc neumi… CMFS - V.Kaiser

INTER - REAL Ronaldo Debutant Silvestre


Ronaldo vs. Roberto Carlos

Hvezda Interu Pagliuca

milanese

Ronaldo