Italsky pohar 2.kolo 18/09/2000

INTER MILANO - LECCE 1:1

Oficialni stranky
FC Inter
Lecce
Fotogalerie
Inter Homepage
Oficialni img
Strelci
Di Biagio 1
20' Di Biagio - 41' Vugrinec
Zlute karty: Fissore, Codoba - Balleri, Bedin, Piangerelli
Rohy: 6-5
Divaku: 5.413
Rozhodci: Cassara

INTER (3-4-3): Ballotta; Fissore, Di Biagio, Cordoba; Serena (Seedorf 56'), Vampeta, Farinos, Macellari; Recoba, Colombo (Robbiati 75'), Keane (Peralta 46').K disposizici: Frey, Yahia, Gimmelli, Robbiati Trener: Lippi.
LECCE (3-5-2): Chimenti; Juarez, Malusci, Savino; Balleri (Olivares 75'), Conticchio,Bedin (Pivotto 56'), Piangerelli, Colonnello; Vugrinec, Lucarelli (Osorio 87'). A disposizione: Manitta, Dainelli, Pivotto, Mateo, Bonomi, Osorio, Olivares. Trener: Cavasin.


Zda se mi, ze tato sezona bude asi pekne na ... No, nebudme sprosty. Inter zatim vubec nic nepredvedl a po ostude s Ligou mistru to vidim na vyrazeni i z Italskyho poharu.
Nerrazzuri nastoupili v uple jinem rozestaveni a jine sestave nez treba proti Chorzovu minuly ctvrtek. Lippi vyrukoval na soupere s rozestavenim 3-4-3, tedy s cilem utocit. V brance se necekane objevil sestatricetilety Marco Ballotta, zachytal si jiz v superpoharu. V obrane poprve nastoupil teprve dvacetilety Ricardo Fissore, vedle nej zkuseny Di Biagio a stalice milanske obrany - Cordoba. Zaloha zustala jakztakz stejna, duvery Lippiho se tesi Macellari, Farions, Vampeta. Seedorf a Serena jiste misto zatim nemaji. V utoku si poprve od zacatku zahral Recoba a Colombo. Ir Keane byl stridan jiz po polocase Peraltou a na hriste se tez dostal Robbiati. Inter tak dohral utkani s velice zajimavymi utocniky.