Italský pohár Osmifinále 04/12/2003

FC INTER - REGGINA 2:1

IT.POHÁR
  • Zápasy Interu
  • Odveta
  • Vzáj. zápasy
  • HRÁČI
  • Soupiska
  • Statistika
  • OF.STRÁNKY
  • Inter Milan
  • Reggina
  • Ostatní kluby
  • STŘELCI
    Cruz J.
    ŽLUTÉ KARTY
    Zatím nikdo ...
    ČERV. KARTY
    Zatím nikdo ...
    DISCIP.TREST
    Nikdo
    DIVÁCI
    Průměr
    Celkem12.939
    Doma12.939
    Venku0.000
    Nejvíce
    Doma12.939
    Venku0.000
    62' Cruz, 76' Cruz (pen) - 55' Di Michele
    Žluté karty: Farinos - Mesto, Martinez
    Střely na bránu: 5-1
    Držení míče: 26:55 - 20:08
    Rohy:
    Diváci: 12.939
    Rozhodčí: Palanca

    INTER (3-4-3): Fontana, Adani, Gamarra, Brechet, Lamouchi, Luciano, Farinos, Rebecchi (Cruz 56'), Kily Gonzalez, Karagounis (Okan 74'), Martins (Cordaz, Cordoba, Almeyda, Pasquale, Eliakwu) Trenér: Alberto Zaccheroni

    Reggina: Belardi, Falsini, Torrisi, Martinez, Franceschini, Jiranek, Baiocco, Tedesco, Mesto, Bonazzoli (Stellone 60'), Nakamura (Di Michele 53') (Lejsal, Leon, Salvestroni, Cosenza, Cozza) Trenér: Giancarlo Camolese



    Napodruhé si Reggina dala pozor a debakl si neodvezla. V 1.zápase osmifinále italského poháru dokonce na San Siru vedla gólem z 55.minuty. Náhradníka Fontanu překonal nejlepší střelec hostí Di Michele. Inter odpoveděl za sedm minut. Hned po obdrženém góle poslal Zaccheroni na hřiště místo Rebecchinho Cruze, který vyrovnal a za dalších patnáct minut strhl vedení na stranu nerazzurri. Inter si tak před odvetou vypracoval jen mírný náskok.

    Zaccheroni poslal na hřiště náhradníky. Hvězdy štěřil na ligové utkání s Perugií a hlavně následný životně důležitý zápas v Kyjevě. Místo Tolda tak chytal Alberto Fontana, v obraně se představili Adani, Gamarra a Brechet. Po zranění se v záloze ukázal Lamouchi a Luciano, dále pak Karagounis, Kily Gonzales a Farinos. Branky měli obstarávat Martins a Rebecchi.

    Oba týmy předváděli pěkný fotbal, brankáři však zaměstnáni téměř nebyli. Di Michele vstřelil úvodní gólhned dvě minuty po svém nástupu na hřiště. Pronil do vápna,počkal si až kolem něho projede skluzem jeden z obránců, přehodil si míč na pravačku a propálil Fontanu. Zaccheroni na to reagoval střídánín a to s epodobně jako na strtaně hostí povedlo. Oba dva góly Interu dal Julio Cruz. Na kraji šestnáctky obalamutil obránce, otočil se na druhou stranu a technickou střelou vyrovnal. Druhý gól padl z penalty. Mesto Cruze fauloval v pokutovém území a Argentinec skóroval přízemní střelou do levého rohu. Belardi sice vystihl směr, ale na míč nedosáhl.


    Italský pohár
    Osmifinále - 1.zápasy (03/12/2003)
    Chievo - Perugia2:1
    Inter Milán - Reggina2:1
    Benátky - Parma0:2
    Modena - Lazio0:2
    AS Řím - Palermo1:0
    Siena - Juventus1:2
    Bologna - Udinese0:1
    Sampdoria - AC Milan0:1