Italský pohár Osmifinále 17/12/2003

REGGINA - FC INTER 1:1

IT.POHÁR
  • Zápasy Interu
  • Odveta
  • Vzáj. zápasy
  • HRÁČI
  • Soupiska
  • Statistika
  • OF.STRÁNKY
  • Inter Milan
  • Reggina
  • Ostatní kluby
  • STŘELCI
    Cruz J.
    ŽLUTÉ KARTY
    Zatím nikdo ...
    ČERV. KARTY
    Zatím nikdo ...
    DISCIP.TREST
    Nikdo
    DIVÁCI
    Průměr
    Celkem8.870
    Doma12.939
    Venku4.800
    Nejvíce
    Doma12.939
    Venku4.800
    39' Leon - 93' Belardi vl.
    Žluté karty: Giacchetta, Mozart, Torrisi - Cruz, J.Zanetti, van der Meyde
    Červená karta: 45' Giacchetta
    Střely na bránu:
    Držení míče:
    Rohy: 5-3
    Diváci: 4.800
    Rozhodčí: Tombolini

    INTER (3-4-3): Fontana; Cordoba, Gamarra, Brechet (78' Almeyda); Luciano, J.Zanetti, Lamouchi (Emre 59'), Kily Gonzalez; van der Meyde, Cruz, Karagounis (46' Recoba). (Cordaz , Cannavaro , Pasquale , Eliakwu) Trenér: Alberto Zaccheroni

    Reggina: Belardi; Jiranek (75' Mesto), Giacchetta, Franceschini, Falsini; Martinez, Mozart, Tedesco; Cozza (46' Torrisi); Bonazzoli, Leon (66' Baiocco). (Lejsal, Stellone, Dall'Acqua, Di Michele) Trenér: Giancarlo Camolese


    Brechet

    Inter je ve čtvrtfinále! Po té co loni vypadl v osmifinále s Bari a o rok dřív s Udinese, se nerazzurri dostali do dalšího kola italského poháru přes Regginu jen s pořádnou dávkou štěstí. Ani tentokrát nešlo o jednoznačnou záležitost. Tým, který před necelým měsícem deklasovali v lize 6:0, sice na San Siru v prvním zápase prohrál 1-2 ale v odvetě vedl ještě v nastaveném čase 1-0. Přitom právě tento výsledek by mu na postup stačil. Inter vyrovnal s velkým přispěním brankáře Belardiho až v 93.minutě!. Cruz před pokutovým územím vystřelil, míč se odrazil nejprve od tyče a pak od nešťastného brankáře do sítě. Díky tomuto náhodnému gólu bude na jaře v italském poháru pokračovat.

    V prvním poločase se ukázal Javier Zanetti. Ve 30.minutě přešel hned přes tři protivníky a nahrál Cruzovi, který ovšem střílel vedle. Deset minut na to centroval z levé strany Martinez a ve vápně našel zcela volného Leona, který hlavou poslal domácí do vedení. Ve 41.minutě uviděl Giacchetta žlutou kartu. Ve 44.minutě Giacchetta sestřelil Cruze a sudí jeho faul ocenil kartou červené barvy. Početní výhodu mohl Inter zužitkovat ještě do poločasu. V první minutě nastaveného času střílel Lamouchi z přímáku do tyče.

    Ve 49.minutě si nerozuměl Brechet s brankářem Fontanou a Bonazzoli lobem nastřelil tyč. Vzhledem k tomu, že první zápas Inter vyhrál jen 2-1, posouval by případný stav 2-0 Reginnu do čtvrtfinále ještě více. Dvě minuty po tomto zaváhání chybovala obrana znovu. Leon střílel vedle. Za Inter odpověděl Luciano, ale také jeho střela skončila mimo Fontanovu bránu. Recobův pokus pro změnu chytil Belardi. Pět minut před koncem byl zcela jasně držen v pokutovém území Recoba, rozhodčí penaltu nezapískal. Nerazzurri se již zmiňovaného gólu dočkali až v 93.minutě.

    Ve čtvrtfinále se Inter utká s vítězem duelu Udinese - Bologna.

    Italský pohár
    Osmifinále - 1.zápasy (03/12/2003)
    Chievo - Perugia2:1
    Inter Milán - Reggina2:1
    Benátky - Parma0:2
    Modena - Lazio0:2
    AS Řím - Palermo1:0
    Siena - Juventus1:2
    Bologna - Udinese0:1
    Sampdoria - AC Milan0:1

    Osmifinále - odvety (17/12/2003)
    Perugia - Chievo3:0
    Reggina - Inter Milán1:1
    Parma - Benátky0:1
    Lazio - Modena1:0
    Palermo - AS Řím1:2
    Juventus - Siena2:1
    Udinese - Bologna3:0
    AC Milan - Sampdoria1:0


    Čtvrtfinále
    AC Milan - AS Řím-:-
    Lazio - Parma-:-
    Inter Milán - Udinese-:-
    Perugia - Modena-:-