ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Středa 3.ledna 2024

Záložník Interu Lucien Agoumé by měl v lednu odejít, nabídky přišly z Francie, Belgie, Portugalska a Nizozemska, ale favoritem zůstává Sevilla. V této sezóně se v Serii A objevil pouze jednou na čtyři minuty a další odchod je tak v lednovém přestupovém okně nevyhnutelný. Nejpravděpodobnější variantou je hostování, i když vzhledem k tomu, že má smlouvu pouze do června 2025, je možný i prodej.

Hráč přišel do mládežnické akademie z FC Sochaux v roce 2019 a od té doby absolvoval hostování ve Spezii, Stade Brestois a Troyes. Během léta se vrátil do A týmu.

Agoumé, kterému bude v únoru 22 let, se narodil v Kamerunu, ale má francouzské občanství a Francii reprezentoval na různých mládežnických úrovních až do dvou startů za reprezentaci do 21 let v roce 2023.

Úterý 2.ledna 2024

Tajon Buchanan je již jednou nohou v Interu! Fabrizio Romano dnes informoval, že 24letý Kanaďan má během dneška přicestovat do Milána a zítra by měl podstoupit zdravotní prohlídku.

Inter do Club Brugge pošle 7 milionů € + bonusy (1-3 mil.€). Buchanan by měl vydělávat zhruba 1,5 milionu € za sezónu.

Buchanan bude historicky úplně prvním Kanaďanem v Serii A!Pokud vše půjde dobře, měl by být k dispozici již v sobotu proti Hellas Verona.

Sobota 30.prosince 2023

A jako třetí již avizované prodloužení je prodloužení smlouvy Henrikha Mkhitaryana. 34letý záložník, který byl mimo jiné před pár dny již po jedenácté zvolený arménským fotbalistou roku, prodloužil s Interem do roku 2026. Plat se nemění (3,8 mil. eur), původní smlouva byla do roku 2024.

Před chvílí Inter oficiálně oznámil další očekávané prodloužení smlouvy. O jeden rok (do roku 2025) při stejném platu (2,5 milionu eur) byla smlouva prodloužena Matteo Darmianovi. Pokud by ve slovníku existovalo slovo „Darmian“, mělo by zhruba tento význam: „Přizpůsobení se každé herní situaci - stát se okamžitě spolehlivým univerzálním hráčem, zároveň zaručujícím mimořádné výkony”. Takto okomentoval Inter na své oficiální webové stránce 34letého Darmiana.

Acerbi: "Nemôžeme vyhrávať a dominovať každý zápas. Všade čítam že sme najsilnejší, ale pozrite sa akí hráči nám v lete odišli. Sú to veľké mená. Prišli za nich hráči ktorí na začiatku sezóny boli veľkým otáznikom, no nakoniec sa ukázali ako adekvátne náhrady. Všetci hovoria že titul musíme vyhrať s ľahkosťou už v marci, ale potom sa pozriem na Juventus ktorý minul 200 miliónov € za hráčov ako Vlahović, Bremer, Chiesa. My kupujeme hráčov zadarmo. Ale tí ktorí musia vyhrať za každú cenu sme samozrejme my. Bolo by dobre dať dole ružové okuliare a byť troška spravodlivý."

Inter společně s Federicem Dimarcem dnes oznámili skvělou zprávu! 26letý Ital prodloužil s Interem smlouvu do roku 2027. Původní smlouva byla o rok kratší - do roku 2026. Výraznou změnou je navýšení platu. Doposud dostával obránce 1,6 milionů eur čistého za rok. Nyní by se jeho plat měl výrazně navýšit. Jistých bude mít 3,5 milionu eur plus na bonusech si může přijít ještě o 700 tisíc více.

Dimarco, který jako jeden z mála hráčů z naší akademie prorazil až do áčka, tak potvrdil své černmodré srdce a i nadále bude hájit barvy Nerazzurri.

Pátek 29.prosince 2023

Inter v 18.kole Serie A zaváhal a ze hřiště FC Janov bere za remízu 1-1 pouze jeden bod. Protože druhý Juventus nezaváhal, ztenčil se náskok na prvním místě tabulky na 2 body. Inter odehrál proti aktivně bojujícím domácím vyrovnaný zápas, v kterém nedokázal převzít otěže zápasu. Držení míče bylo téměř vyrovnané, stejně tak střelecké pokusy. Na rohové kopy překvapivě FC Janov vyhrál 8-2. Nerazzurri tak nakonec zaslouženě o body přišly. Týmu bohužel nepomohl Lautaro Martinez. Kapitán a nejlepší střelec týmu má svalové potíže. Zastoupil ho Arnautovič, který skóroval ve 42.minutě. Domácí ale stihli v nastavení první půle ještě vyrovnat.

Čeká nás poslední soutěžní utkání v roce 2023! Hráči se vydávají na půdu všem fanouškům známého nováčka z Janova, kde na Stadio Luigi Ferraris budou chtít zakončit úspěšný rok 2023 výhrou.

Janov letos čeká hlavně boj o udržení, což se mu zatím daří i třeba díky nečekaným výhrám proti oběma římským celkům a také remíze s Neapolí nebo Juventusem. Janov svou formu drží hlavně na domácím stadionu, kde posledních pět zápasů ve všech soutěžích neprohrál.

Inter však v letošní Serii A šlape jako stroj a na venkovním hřišti ještě neprohrál. V Janově navíc v posledních čtyřech utkáních Nerazzurri ani neinkasovali a s dnešním soupeřem prohráli naposledy v únoru 2018 (7 výher, 1 remíza). To, že by oba týmy daly ve vzájemném zápase gól, se stalo naposledy v roce 2015.

Trenéru Albertu Gilardinovi bude chybět Messias s Reteguim. Jeho protějšek Simone Inzaghi se zase musí obejít bez Dimarca, Cuadrada a kapitána Lautara Martíneze.

Pravděpodobné sestavy:

FC Janov:

Martínez – Dragusin, Bani, De Winter – Sabelli, Malinovskyi, Badelj, Frendrup, Vasquez – Ekuban, Gudmundsson

Inter Milán:

Sommer – Bisseck, Acerbi, Bastoni – Darmian, Barella, Calhanoglu, Mchitarjan, Carlos Augusto – Thuram, Arnautović.

Čtvrtek 28.prosince 2023

Inter hraje poslední zápas kalendářního roku 2023 zítra od 19:45 na stadionu Marassi. "Bude to těžký zápas, protože FC Janov je ve velmi dobré formě, má kvalitní hráče a trenéra, který si vede opravdu dobře," řekl Inzaghi oficiálním stránkám Interu. "Musíme hrát s mimořádnou intenzitou."

Janov už tento měsíc pozlobil Juventus, s kterým remizoval 1:1, díky čemuž se Inter odpoutal na čele tabulky na čtyři body. Svěřenci Alberta Gilardina v této sezóně porazili také Lazio, Řím a Sassuolo, zatímco s Neapolí uhráli remízu 2:2.

"Je jasné, že naše taktické zásady zůstanou stále stejné. Janovu se vrací několik důležitých hráčů, uvidíme, jak budou rozestaveni," dodal kouč.

Interu kvůli zranění stále chybí Lautaro Martinez, Federico Dimarco a Juan Cuadrado, ale do základní jedenáctky by se měl vrátit Benjamin Pavard. "Rotace mužstva je důležitá a nesmí být pro nás vnímána jako problém, zejména v období, kdy je tolik zápasů blízko sebe. Po prvních 17 zápasech jsme s našimi výsledky spokojeni, ale čeká nás ještě dalších 21 zápasů a musíme pokračovat ve skládání dobrých statistik v útoku i obraně."

Pro Inter se jedná o poslední zápas v tomto kalendářním roce, neboť v uplynulých 12 měsících Inzaghi zvedl nad hlavu Coppa Italia, Supercoppa Italiana a dostal se do finále Ligy mistrů. "Byl to uspokojivý rok 2023, získali jsme několik trofejí a zahráli si motivující finále Ligy mistrů. Je dobré nezapomínat na to, čeho jsme dosáhli, ale na rok 2024 se díváme s velkými ambicemi a nadšením."

Deník Il Giornale nastínil, že prodej Marcela Brozoviče a Andrého Onany v létě 2023 byl pro Inter životně důležitý co se týká finančních problémů. Zlomový okamžik však přijde nyní v dubnu. Už nějakou dobu se ví, že klub čeká splacení vysoce úročené půjčky od společnosti Oaktree. Kalifornskému svěřenskému fondu musí splatit 275 milionů eur. Pokud půjčku vlastník Interu Suning nebude schopen splatit, pak by Oaktree mohl klub fakticky převzít, podobně jako se to stalo, když Elliott Management převzal AC Milán od Yonghong Li.

Za finanční rok 2022/23 klub sice prodělal 85,4 milionu eur, ale jedná se vlastně o zlepšení, protože snížil náklady o 11,8 procenta. Klubu je stále silně zadlužený. Výše pohledávek se ale zmenšila za rok z 881 miliónů eur na 807. Suning a prezident Steven Zhang nadále trvají na tom, že klub není na prodej. Existuje prý několik bank, které dostaly za úkol najít nové investory.

Stojí za zmínku, že tato situace neznamená, že by fanoušci Interu měli očekávat nějaký požární výprodej hvězdných jmen, rozhodně ne v lednu.

Kluby budou před registrací na sezónu 2024-25 v Serii A požádány o podepsání dokumentu, v němž potvrdí, že se nepřipojí k Super League. Soudní dvůr EU ve svém rozhodnutí uvedl, že UEFA nemůže trestat kluby za to, že se snaží založit vlastní samostatnou soutěž, ale nemusí se to nutně týkat národních lig. Ty si stále mohou stanovit vlastní pravidla a Lega Serie A se proti vyhlídkám na nový projekt Superligy důrazně ohradila.

Nový systém byl vypracován za účelem registrace klubů pro sezónu 2024-25 v Serii A a Calcio e Finanza tvrdí, že dokumentace obsahuje klauzuli, v níž se klub zavazuje nepřipojit se k žádné soutěži organizované soukromými sdruženími, které nejsou uznány FIFA, UEFA nebo FIGC. Pokud kluby tento dokument nepodepíší, nebude jim udělena licence, a nebudou se tedy moci přihlásit do soutěže Serie A v sezóně 2024-25.

Jedinými týmy Serie A, které byly původně do Superligy pozvány, byly Juventus, jako jeden ze zakládajících členů, Inter a AC Milán.

Inter už teď řeší budoucnost. Jednání o prodloužení smlouvy s Denzelem Dumfriesem nepokročily. Jeho agent stále požaduje 5 milionů eur plus bonusy a tak je hodně pravděpodobné, že ho klub bude chtít v létě prodat. Pokud by to neudělal, odešel by o další rok později - v létě 2025 zadarmo. Zájem o něj má několik klubů z Premier League včetně Manchesteru United a Newcastlu United, přičemž požadovaná cena výrazně převyšuje částku 14,25 milionu eur, kterou za něj v roce 2021 dostal PSV Eindhoven.

Protože je Nizozemec společně s Cuadradem momentálně zraněný, hodila by se Interu náhrada okamžitě. Snaží se tak získat Tajona Buchanana z Clubu Bruggy již nyní.

Belgický klub chtěl 10 miliónů, Inter nabízel 6. Pravděpodobně tak dojde ke shodě u 8 miliónů eur. Buchanan je 24letý kanadský pravý křídelník měřící 183 cm. Kromě kanadského občanství vlastní také jamajské. Do Brug přišel před dvěma lety z amerického týmu New England.

Příchod Buchanany však nebude jediný. Ze švýcarského San Gallo se v létě vrátí z hostování italský reprezentant Zanotti.

Ten se bude jako produkt vlastní mládežnické akademie hodit na soupisku pro evropské poháry.

Gazzetta dello Sport: "Hakan Çalhanoglu odmietol ponuku zo Saudskej Arábie: na stole mal zmluvu s platom 18 miliónov € ročne. Hakan chce zostať v Interi a nebude brať do úvahy žiadnu ponuku."

Úterý 26.prosince 2023

Sky Sport: "Tajon Buchanan je blízko k tomu aby sa stal hráčom Interu. Club Bruggy a Inter riešia posledné detaily, dohoda by mala spadnúť na cene nižšej ako 10 miliónov €."

Pondělí 25.prosince 2023

Arnautović: "Ja chcem tomuto klubu odovzdať všetko, to najlepšie zo mňa. Milujem Inter, keď mi v lete zavolali tešil som sa ako malý chlapec. Prešiel som si ťažkým obdobím, 7 týždňov som bol mimo hry. Všetci mi pomáhajú, tréner, klub, spoluhráči, fanúšikovia. Snažím sa strieľať góly, robím preto všetko ale nechce to tam spadnúť. Dúfam že to čoskoro zmením. Najviac ma samozrejme ale zaujíma dobro Interu, musíme vyhrať Scudetto za každú cenu, títo ľudia si to zaslúžia."

Úterý 26.prosince 2023

Podle zpravodajského portálu FCIN1908 se Inter dohodl s Piotrem Zielinskim ohledně letního přestupu. Záložníkovi Neapole končí po této sezoně smlouva a nic nenasvědčuje, že by měl s Partenopei kontrakt prodloužit. Nerazzurri se ale budou snažit co nejdříve s hráčem podepsat předsmluvní dohodu, neboť se obávají, že by Zielinski ještě u stávajícího chlebodárce mohl kontrakt podepsat a celou situaci využívá jen k nátlaku na svůj klub.

29letý Polák by měl s Interem podepsat smlouvu na tři roky s platem 4,5 mil. eur za sezonu.

Sobota 23.prosince 2023

Inter se otřepal z nečekaného vyřazení z italského poháru a v Serii A pokračuje v krasojízdě. Další výhru bez inkasované branky si připsal v 17.kole Serie A proti Lecce. Na domácím stadionu vyhrál 2-0. Zápas otevřel hlavičkou po centru z rohového kopu obránce Yann Bisseck. Mladý obránce byl překvapivě aktivní v útoku a nejednalo se o jedinou jeho nebezpečnou střelu. Inter dominoval v držení míče a například na rohy vyhrál 16-2. Velkých šancí si mohl ale vypracovat více. Druhý gól vstřelil v 78.minutě Nicolo Barella po té, co ho vyslal gólmanovi tváří v tvář patičkou Marko Arnautovič. O 6 minut později byl za nesportovní mluvu vyloučen hráč Banda a tak Lecce dohrávalo oslabené. Inter zůstává na prvním místě s náskokem 4 bodů před Juventusem. Třetí AC Milán ztrácí na svého městského rivala 11 bodů. Serie A vánoční přestávku nemá, další kolo se hraje před silvestrem.

V posledním domácím zápase roku vyzveme Lecce. Byť zatím podzimní část sezóny je pro Inter úspěšná, v tomto týdnu dostala nečekanou trhlinu, když smolně vypadl z Coppa Italia s Bolognou. Dnes bude zajímavé sledovat, jak na první větší neúspěch Inzaghiho tým zareaguje. Mj. se totiž bude muset obejít i bez svého kapitána Lautara, který si ve zmíněném pohárovém utkání přivodil svalové zranění.

Lecce si minulý víkend oddychlo, když konečně vyhrálo. Proti Frosinone šlo o první výhru od konce září. I tak ale není klub z jihovýchodu Itálie prozatím namočené v sestupových vodách. Vzájemná bilance hraje jednoznačně proti nim. Inter se proti Lecce většinou nemýlí a bere tři body.

Nerazzurri musí dnes svou šňůru neprohraných zápasů natáhnout na jedenáct bez Lautara, Cuadrada, Dumfriese a asi i Dimarca.

Pravděpodobné sestavy:

INTER: Sommer - Bisseck, Acerbi, Bastoni - Darmian, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Carlos - Thuram, Arnautovic

LECCE: Falcone - Gendrey, Pongracic, Baschirotto, Dorgu - Gonzalez, Ramadani, Oudin - Strefezza, Piccoli, Banda

Čtvrtek 21.prosince 2023
Inzaghi po vyřazení: Takový je fotbal
21/12/23 - Carlos Augusto poslal Inter do vedení na začátku prodloužení, když si zcela sám naskočil na centr z rohového kopu od Dimarca. Skóre otočila Bologna díky dvěma asistencím Joshua Zirkzeeho během čtyř minut. "Je to zklamání, protože Coppu jsme vyhráli dva roky po sobě a hlavně jsme si zasloužili vyhrát po takovém zápase. Víme, že takový je fotbal," řekl Inzaghi pro Sport Mediaset. "Naším jediným problémem bylo závěrečných patnáct minut prodloužení. Nejsme zvyklí ztratit vedení a obzvlášť nás to mrzelo poté, co jsme si více než 90 minut vedli tak dobře. Kluci se chtěli dostat do čtvrtfinále a stejně tak i fanoušci." Pro Inter může přijít ještě horší zpráva, protože Lautaro Martinez v prodloužení odkulhal a držel se za horní část levého stehna. Viditelně kulhal a na lavičce si přetáhl přes hlavu deku, aby se vyhnul kamerám. "Bude se to vyhodnocovat, doufáme, že to nebylo nic vážného. Lékařský personál je relativně v klidu, ale musíme to vyhodnotit vzhledem k tomu, že za dva a půl dne nás čeká další zápas." Argentinec hrál jen proto, že Alexis Sanchez je také zraněný, a tak mu byl partnerem Marko Arnautovič. Inzaghi byl dotázán, jak se bývalému útočníkovi Boloni dnes večer dařilo. "Líbil se mi, dělal, co potřeboval a co jsme po něm chtěli. Je jasné, že neměl štěstí před brankou, ale dobře podržel míč a dostal se do správných pozic." Na hřiště přišel Stefano Sensi a možná měl při druhém gólu stíhat Ndoyeho, ale vypadal zrezivěle. "Myslím, že mnoho hráčů by mělo problém držet s Ndoyem krok. Při tom gólu jsme neměli nechat Zirkzeeho utéct, myslím, že 90 procent hráčů Serie A, kteří by honili Ndoyeho, by s tím mělo problém." Zirkzee přišel z lavičky a dvěma inspirativními asistencemi skutečně změnil vývoj zápasu za Boloňu. "Je to velmi dobrý hráč, který pokračuje v silných výkonech. Viděl jsem záběry jeho zpětné přihrávky při prvním gólu, při druhém gólu také velmi dobře přihrál."

Středa 20.prosince 2023

Inter italský pohár neobhájí, vypadl již v osmifinále s Boloňou po prodloužení 1:2. Na San Siru se hrála hra na vyčkávanou, Inter byl aktivnější, snažil se najít skuliny v obraně hostí, ale nedařilo se. Boloňa nebyla prakticky vůbec nebezpečná. Když už to vypadalo, že se budou muset oba dva týmy v hlavách připravovat na prodloužení, přišel dárek a ruka v pokutovém území Boloni. Lautaro Martinez však penaltu zahodil a tak po devadesáti minutách gól nepadl. Hned na začátku prodloužení poslal Inter do vedení po rohovém kopu hlavou Carlos Augusto. Černomodří byli v první části prodloužení aktivnější a chtěli přidat ještě jednu branku. V druhé části však někteří hráči viditelně fyzicky odpadli. Prakticky z ničeho hosté vyrovnali. Gól padl z jejich prvního rohového kopu v době, kdy jich měl Inter na kontě již 12. Jen o pár minut později přišel rychlý brejk hostí do unavené obrany a druhý rozhodující gól.

Záložník Interu Juan Cuadrado potvrdil, že doposud hrál s nesnesitelnou bolestí a byl nyní donucen podstoupit operaci. Lékaři mu řekli, že by se to mohlo zhoršit, kdyby ji nepodstoupil. Kolumbijec přišel k Nerazzurri v létě z Juventusu jako volný hráč, ale kvůli opakujícímu se zánětu Achillovy šlachy téměř nehrál.

"Potýkal jsem se s touto bolestí šlachy a dělal jsem vše, co může sportovec udělat, abych se zotavil. Dokonce jsem trénoval a hrál i přes nesnesitelnou bolest, která mi nedovoluje podat stoprocentní výkon," napsal Cuadrado na Instagram. "Odmítl jsem všechny možnosti léčby, které by zahrnovaly operaci, ale lékaři říkají, že by se to mohlo zhoršit, pokud toto rozhodnutí nepřijmu. Vždycky jsem byl hráčem, který ze sebe vydává maximum na hřišti i mimo něj. Velmi mě mrzí, že jsem to zatím nedokázal pro tento skvělý klub, který mi dal velkou příležitost. Ale věřím v Boha, protože víme, že Bůh ve všem jedná pro dobro těch, kteří ho milují."

Očekává se, že pětatřicetiletý hráč bude mimo hru nejméně dva až tři měsíce.

Moratti: "Inter musí posilniť útok, to je základ pre udržanie si aktuálnej formy. Pravda je taká, že Inter s Thuramom a Lautarom je schopný poraziť ktorýkoľvek tím na svete, Inter s Arnatuovićom a Sanchezom by mal problém poraziť tak 12 z 20tich tímov v Serie A. Nedivím sa Inzaghimu, že tlačí na vedenie, ak sa jeden z nich zraní, bola by to katastrofa."

Gazzetta dello Sport: "Samozrejmosťou bude nový pravý bek. Cuadrado sa rozhodol pre operáciu, aby sa problému definitívne zbavil. Mimo hru bude aspoň 3 mesiace. Prioritou Interu je Tajon Buchanan (Club Bruggy). Hráč má pomerne vysokú cenu, ale Inter je presvedčený že sa mu ho podarí priviesť podobným spôsobom ako Gosensa."

"V posledných dňoch z vedenia uniklo, že prebehne snaha aj o zisk útočníka. Inzaghi nieje spokojný s dvojicou Arnautović-Sanchez. Bude potrebné nájsť vhodného hráča za prijateľných podmienok pre Inter."

Dnes vstupujeme do italského poháru. Coppa Italia jsme v posledních dvou letech vyhráli a naše cesta za další obhajobou začíná proti houževnaté Bologni. Aktuálně zřejmě největší překvapení dosavadního průběhu sezóny v Itálii je právě Bologna. Čtvrté místo po 16ti odehraných kolech a poslední remízový zápas na Meazze z října (2:2) znamená, že na Nerazzurri dnes jistojistě nečeká snadný úkol. Tým trenéra bývalého Interisty Thiaga Motty v rámci poháru přešel už přes Cesenu a Hellas.

Ve stavu zraněných pro tento zápas zůstávají De Vrij, Sanchez a Cuadrado. Lze očekávat, že trenér Inzaghi lehce protočí sestavu.

Osmifinále se hraje na jeden zápas. Pokud Inter postoupí, utká se v další fázi s Fiorentinou.

Pravděpodobné sestavy:

INTER: Audero - Bisseck, Acerbi, Bastoni - Darmian, Fratessi, Asllani, Klaassen, Carlos - Arnautovič, Lautaro

BOLOGNA: Ravaglia - De Silvestri, Beukema, Lucumi, Lykogiannis - Fabbian, Aebischer, Moro - Ndoye, Zirkzee, Saelemaekers

FC Internazionale Milano je pevně odhodlán realizovat projekt nového stadionu na okraji Milána, v obci Rozzano. Projekt, který zastřešuje mezinárodní firma Populous, počítá s výstavbou moderního, udržitelného a dostupného zařízení obklopeného zelení a vybaveného prostory pro občerstvení, obchody a služby.

Stadion by měl mít kapacitu 70 000 diváků a byl by navržen tak, aby poskytoval co nejlepší komfort a vzrušující a strhující zážitek pro fanoušky. Přispěl by také k rozvoji města a měl by vynikající spojení s centrem Milána a byl by integrován do stávající infrastruktury. Mimo stadion vznikne sportovní "městečko" a uvítací prostory pro fanoušky a všechny návštěvníky čtvrti. To vše bude přístupné 365 dní v roce a doplní okolní park.

Projekt se bude soustředit na představy a potřeby fanoušků: s ohledem na to byl zahájen průzkum, do kterého se zapojí celá komunita Nerazzurri. Sběr názorů, který začal anketou věnovanou dopravě, bude v následujících měsících pokračovat dalšími tématy týkajícími se nového domova Interu.

V sezoně 2015/2016 měl Samir Handanovič na kontě po 16 kolech 11 zápasů bez inkasované branky. Tehdy skončil sezonu s 15 čistými štíty. Švýcar Yann Sommer, který v létě přišel do Interu z Bayernu, je na tom ve stejné části sezony stejně. Aby slovinského brankáře překonal, potřebuje ve zbývajících 22 utkáních vychytat aspoň 5 duelů. To by nemuselo být vzhledem k aktuální formě Interu nereálné.

V loňské sezoně udržel André Onana po 16 kolech čisté konto jen v 5 zápasech.

Pondělí 18.prosince 2023

Thuram: "Dostať asistenciu od Barellu má neskutočne potešilo, ako hráča ho obdivujem, neskutočný. V takom kolektíve ako tu v Interi máme si hráč zamiluje hrať, trénovať a tráviť spolu čas. Máme sa všetci radi ako naozajstní bratia."

Inzaghi: "Bude to fascinujúce osemfinále, dve veľké mužstva s dvoma nádhernými štadiónmi ktoré určite ponúknu skvelú atmosféru. Teším sa lebo Inter pokračuje v hraní tak dôležitých zápasov v Európe, musí to byť pre nás formalita. Atletico Madrid je silný tím, za posledných 10 rokov hralo finále dva krát a v tejto súťaži ma veľkú tradíciu. My však niesme o nič horší, chceme ďalej snívať a priniesť našim fanúšikom ďalšie úspechy aj na európskej scéne. Budeme bojovať ako o život."

"Mimochodom, trénerom Atletica je Simeone, ktorého poznám veľmi dobre a mám sním skvelý vzťah. Veľa sme spolu odohrali a vyhrali. Som rád že sa môžme pri tejto príležitosti stretnúť."

"Naša pozornosť je však teraz smerovaná na nasledujúci mesiac: máme veľa dôležitých ligových zápasov a do toho aj Coppa Italia a Superpohár. Súťaže v ktorých sme úradujúci majstri a ktoré chceme opäť dominovať. Potom budeme myslieť na tento dvojzápas: budú to tvrdé boje, ale súper nás nájde pripravených."

Přejít na stránku číslo:
5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.