ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Sobota 12.září 2020

Inter odehraje před startem Serie A tři přípravné zápasy. Začne v úterý od 17h proti švýcarskému Luganu v tréninkovém centru v Appiano Gentile. V pátek je na programu duel s týmem ze Serie C Carrarese na stejném místě. Hned následující den se hráči přesunou na San Siro, kde za zavřenými hřišti sehrají přípravný zápas proti celku Serie B Pise. O týden později začnou ligu zápasem 2.kola Serie A proti Fiorentině. Odložený duel proti Beveneventu pak odehrají v týdnu.

Nejenom Kantého. Kouč Antonio Conte chce ze svého bývalého klubu přilákat k černomodrým i obránce Marcose Alonsa. Španěla chtěl z Chelsea již v lednu, ale nezadařilo se. Alonso tam odešel v srpnu 2016 a dařilo se mu. Ve 149 zápasech vstřelil 22 branek a na 18 nahrál.

Náhrada v týmu Paris Saint-Germain za Thiaga Silvu, který odešel do Chelsea? Milan Škriniar. Francouzský klub slovenskému obránci zdvojnásobí plat a nabízí pětiletou smlouvu, aby ho přilákal do svých řad. 25letý stoper má v Interu smlouvu do roku 2023 a opakovaně se vyjadřoval, že z Milána odcházet nehodlá. Navíc s přítelkyní očekává potomka, takže případná změna týmu se mu v tomto období vůbec nehodí.

Závěr sezony se mu nepovedl, po zbytečném vyloučení měl problém vrátit se do sestavy. Conte sázel na jiné hráče a posledních sedm zápasů ho nechal na lavičce. Škriniarovi nesedí tříčlenný systém obrany, ale z týmu odchází i Godin, tak je otázkou zda by klub s odchodem perspektivního hráče souhlasil. Na druhou stranu 50 milionů eur by se mu hodilo na zisk posil, které si trenér vysnil ze svého bývalého klubu Chelsea.
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.