ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Středa 16.září 2020

Lucien Agoume nahradil v přípravném zápase proti Luganu Barellu, ale další budoucnost v týmu nerazzurri má nejistou. Tuto sezonu bude asi hostovat v týmu Spezia Calcio, který bude letos hrát Serii A. 18letý záložník přišel za 4,5 milionu eur z FC Sochaux a za Inter si zahrál ve třech zápasech.

Andrea Pinamonti by se přeci jen mohl vrátit na San Siro. Inter hledá náhradního útočníka. 21letý Ital odešel loni za 19,5 milionu eur do FC Janov a existovala džentlmenská dohoda o zpětném odkupu. Nerazzurri se k ní dlouho neměli, ale nakonec k ní možná dojde. Pinamonti by dostal stejný plat jako v Janově - 3 miliony eur. Na oplátku by mohl opačným směrem jít nově koupený Darian Males. 19letý útočník přišel z FC Luzern za 4 miliony eur a podepsal pětiletou smlouvu. V Janově by hostoval.

Další možností je Fernando Llorente, kterého Neapol již nechce a nabízí ho za malé odstupné. Španělský střelec chce zůstat v Itálii, Inter mu je ochotný nabídnout 2,5 milionu eur za rok.

Nainggolanova žena Claudia oznámila radostnú správu: po roku vyhrala svoj boj s rakovinou!

Inter podle očekávání porazil Lugano. Švýcarům jsme nadělili pět branek, což je daleko více než loni, kdy jsme vyhráli 2-1. Trenér Conte po přestávce nasadil kompletně odlišnou jedenáctku. Ze zajímavých jmen se na hřišti objevil brankář Radu, Hakimi, Kolarov, Dalbert, Perišič, Nainggolan a Salcedo. Barella ve 23.minutě střídal kvůli zranění ramene.

Branky: 4. Dalbert, 36.Kecskes vl., 37. a 42. Lautaro, 48. Lukaku pen.

Sestava: Handanovič (46' Radu); Škriniar (46' D'Ambrosio), Ranocchia (46' de Vrij), Bastoni (46' Kolarov), 98 Hakimi (46' Young), 23 Barella (23' Agoumé), Agoumé (46' Nainggolan); 12 Sensi (46' Brozovic), 5 Gagliardini (46' Eriksen), 29 Dalbert (46' Perisic), 7 Sanchez (46' Salcedo), 10 Lautaro (46' Lukaku).

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.