ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Čtvrtek 24.září 2020

Di Marzio (Sky Sport): “Tottenham tlačí na prestup Škriniara, ktorý už dal londinčanom svoje áno. Športový riaditeľ Tottenhamu Steve Hitchen bol dnes v Miláne kde rokoval o Škriniarovej zmluve. Inter je ochotný hráča predať ale pýta €60M, suma ktorú Tottenham zatiaľ nechce zaplatiť. Každopádne, jednania intenzívne pokračujú ďalej, v snahe nájsť dohodu. Inter vidí náhradu za Škriniara v Milenkovica z Fiorentiny, jednania by sa začali hneď akoby Slovák odišiel.”

Diego Godín na Instagrame: “Ďakujem celej rodine Interu za náklonnosť a úctu ktorú ste mi počas celej sezóny prejavovali. Bol to intenzívny a netypický rok aj vzhľadom na situáciu ktorej čelí celý svet. Aj napriek tomu si myslím že máme za sebou dobrú sezónu a odviedli sme dobrú prácu. Vrátili sme Inter na vyššie priečky a bojovali o dôležité vecí, tak ako si Inter zaslúži. Ďakujem hlavne vám fanúšikom, ktorí robít tento klub naozaj špičkovým. Samozrejme ďakujem aj spoluhráčom a všetkým kolegom, ktorí so mnou pracovali vždy s úsmevom. Ešte raz ďakujem a prajem vám do budúcnosti len to najlepšie.”

Aj my ďakujeme tebe, Diego. Škoda že len na jednú sezónu, ale myslím že môžme byť pyšní nato že hráč tvojej úrovne bojoval aj za náš dres. Veľa štastia v novom klube!

Potvrzeno. Mladý záložník Lucien Agoume odchází na hostování do týmu nováčka soutěže Spezia Calcio.

Lukaku: “Po finále EL som prežíval ťažké chvíľe. Nasledujúce štyri dni som nepovedal ani jediné slovo, bol som zdrtený. Potom som sa jedno ráno zobudil a uvedomil som si že sa musím vzchopiť. Prehrať je vporiadku, ale len ak ťa to naučí vyhrávať.”

Lukaku: “Conte je pre mňa učiteľom, otcom, osoba ktorá ma vždy vo všetkom chápe. Rovnako ja jeho, veľmi si vážim jeho úctu voči mne. Hrať v jeho tíme je pre mňa splneným snom. Musíme toho ešte veľa zlepšiť a Conte je ten správny tréner.”

 Pátek 21/08/20 21:00, Evropská liga, Finále 
FC SEVILLA3:2INTER
[postřehy] [report] [fotogalerie] [video hl + z]
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.