ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Úterý 10.listopadu 2020
Milan Škriniar je momentálně u slovenské reprezentace a připravuje se na veledůležitý zápas. Promluvil i o jeho karanténě v době, kdy měl nemoc covid-19. "Trénoval jsem i během doby, kdy jsem byl zavřený doma. Pak jsem začal pomaličku trénovat s týmem. O víkendu jsem odehrál první zápas po koronaviru. Určitě mám chuť hrát a pomoci reprezentaci."

Slováci mají před sebou zápas roku, ve finále baráže ME 2020 nastoupí ve čtvrtek 12. listopadu v Belfastu proti Severnímu Irsku. "Myslím, že to bude něco podobného jako zápas s Iry. Bude to ostrovní, bojovný fotbal, trenér nám určitě přiblíží soupeře mnohem více a ukáže nám jeho silné a slabé stránky," dodal Škriniar.
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.