ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Čtvrtek 14.ledna 2021

Italský "věčně zraněný" záložník Stefano Sensi se pro tentokrát nezranil. Včera měl být v základní sestavě proti Fiorentině, ale kvůli problémům s lýtkem během předzápasové rozcvičky byl nahrazen Vidalem. Dnešní lékařské vyšetření žádné potíže neodhalilo.

Suning shání do klubu investora
14/01/21 - Přestože Inter na začátku roku vydal oficiální prohlášení vyvracejí spekulace o záměru současného většinového majitele prodat podíl v klubu, pár dní na to, zřejmě pod tlakem dalších zpráv v médiích, je vše jinak. Výkonný ředitel klubu Beppe Marotta potvrdil, že čínský holding Suning hledá společníka a dokonce není vyloučen ani prodej majoritního podílu akcií.

Zdroje z Interu televizi Sky Sport řekly, že možnost prodeje podílu v klubu je považována za "pozitivní příležitost". Ujišťují, že budoucnost klubu nikdy nebyla tak růžová, jaká je právě teď. Společnost Suning si najala společnost Goldman Sachs, aby jí poskytla poradenství ohledně potenciálních možností získávání finančních prostředků. Vlastní 68,5% podíl akcií od léta 2016, kdy ho za 270 milionů eur koupila od indonéského byznysmena Ericka Thohira. Od té doby do něj investovala stovky milionů eur. V současnosti by chtěla prodat ideálně 40%, nadále klub spravovat a v budoucnu mít možnost odkoupit podíl zpět. Zůstává nejasné, zda hongkongská společnost LionRock Capital, která vlastní zbývající akcie, chce svůj podíl také prodat.

Nejvyšší hodnocení si za výkon v pohárovém duelu ve Florencii vysloužil od deníku Gazzetta dello Sport Ivan Perišič. Chorvatský křídelník obdržel za vytvoření velkého množství šancí nadprůměrnou sedmičku. Achraf Hakimi a Romelu Lukaku, který vstřelil vítězný gól, dostali na deseti stupnicovém hodnocení 6,5. Antonio Conte, Samir Handanovič, Milan Škriniar, Andrea Ranocchia, Ashley Young, Arturo Vidal, Roberto Gagliardini, Stefan de Vrij a Nicolo Barella dostali známku 6. Aleksandar Kolarov a Christian Eriksen, který se objevil v nové roli režiséra, získali 5,5. Nejhůře hodnocen byl útočník Lautaro Martinez 5.

 Středa 13/01/21 15:00, Italský pohár, Osmifinále 
FIORENTINA1:2INTER
[postřehy] [fotogalerie] [video hl + z]
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.