ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Čtvrtek 21.ledna 2021

Čtvrtfinále Coppa Italia se mezi milánským Interem a AC odehraje na San Siru v úterý 26.ledna ve 20:45. Hraje se na jeden zápas. Ostatní dvojice jsou Atalanta-Lazio, Juventus-SPAL, Napoli-Spezia.

Blog MP: Inter - Juventus 2:0
21/01/21 - Inter je víťazom Derby d'Italia! Na takúto krásnu správu sme si museli počkať dlhé tri roky. Okrem víťazstva teší aj predvedená hra, Nerazzurri boli o triedu lepším klubom a výsledok 2:0 je tak nakoniec k "Starej dáme" ešte celkom milosrdný.

Conte základnou zostavou neprekvapil, obrana a útok ostali v tradičnom zložení, tvorcom hry bol podľa očakávaní opäť Brozovič a po jeho boku bojovali Vidal s Barellom. Vpravo nechýbal Hakimi, naľavo sme s obavami sledovali výkon Younga.

Di Marzio (Sky Sport): “Inter si chce za každú cenu poistiť Alessandra Bastoniho. Vedenie je blízko dohody s jeho agentom na novej, až 5-ročnej zmluvy.”

Agent útočného esa Hellasu Verona Mattia Zaccagniho přiznal, že se Hellas zřejmě nepodaří po sezóně Zaccagniho udržet a 25letý hráč odejde. Zájem je velký, a to hlavně v Itálii. Mezi největší zájemce, o kterých se píše, patří i Inter. Zaccagni je produktem akademie Hellas Verona a poslední roky patří mezi nejlepší hráče týmu. V letošní sezóně zaznamenal 4 branky a 6 asistencí.

Podle Tuttosportu Inter zvažuje výměnu Christiana Eriksena za Lucase Torreiru z Arsenalu, který momentálně hostuje v Atléticu Madrid. Jednalo by se prozatím o hostování na obou stranách. Torreira by kryl záda Brozovičovi na jeho postu defenzivního štítu zálohy a zároveň mu vytvořil konkurenci. Tuto roli si v poháru vyzkoušel i Eriksen a rozhodně nezklamal. Jeho plat je však příliš vysoký a Inter by se stále přikláněl k jeho odchodu, ač zatím na hostování (Inter chce, aby Arsenal na host. platil celý Eriksenův plat).

 Úterý 26/01/21 20:45, Italský pohár, Čtvrtfinále 
INTER2:1AC MILáN
[postřehy] [report] [fotogalerie] [video hl]
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.