ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Sobota 27.února 2021

Lautaro Martínez o Achrafovi Hakimim: "Hráli jsme s Argentinou proti Maroku. V průběhu zápasu slyším, jak na mě někdo volá španělsky. Byl to Hakimi. Nikdy předtím jsme spolu nemluvili. Říkal mi něco o zápase a že zná Borju Valera, který tou dobou se mnou hrál v Interu. Pak jsme se znovu potkali v zápase Ligy mistrů, když jsme hráli proti Borussii Dortmund. Od té doby jsme spolu byli více v kontaktu. Často se mě ptal na Inter, až mi přiznal, že by za nás chtěl hrát. A to se nakonec splnilo."

Lautaro Martínez pro Gazzetta dello Sport: "Je pravda, že probíhala nějaká jednání s Barcelonou. Contemu jsem však upřímně řekl, že mě to nijak neovlivní a myslím jedině na Inter. Dnes už je to minulost a nyní se chystám podepsat novou smlouvu s Interem."

"Nevím, kdy přijde oficiální oznámení, ale mohu vás ujistit, že mou budoucnost vidím jen v Interu. Miluji Milán, na tomto městě se mi líbí vše - fanoušci, jídlo, můj tým. Jsem zde spokojený."

"Nemám rád slova o titulu. Jsme sice první v tabulce se slušným náskokem, ale sezóna je ještě dlouhá. Každopádně naše postavení není náhoda. Je to výsledek naší společné práce s trenérem. Conte nás ještě více sjednotil, chceme bojovat každý za každého, což je dobré znamení."

"Zlomový bod? Vyřazení z Ligy mistrů. Všichni jsme byli strašně zklamaní a řekli jsme si, že naším jediným cílem musí být Serie A. Conte nám ukazuje každé detaily na hřišti i mimo něj, které když pochopíte, vyhráváte. Každý den si v šatně připomínáme, že zde hrajeme proto, abychom vyhrávali."

Conte: "Či Inter Conteho vyhrá? To vám neviem povedať, ale urobí pre to všetko. Ako dlho tu ešte zostanem? Keď tréner začne projekt s klubom, je rád ak dostane možnosť v tom prostredí pracovať dlhý čas. Ak by bolo nutné po krátkej dobe odísť, ostalo by len sklamanie. Zanechať v klube po sebe vlastnú stopu je najkrajšia vec aká môže byť. Aj práca sa stáva ľahšou, keď ste niečo dlhšie budovali. Mne je tu dobre, bol by som rád keby naša práca mala ešte budúcnosť.”

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.