ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Pátek 7.května 2021

Eriksen pre Gazzetta dello Sport: "Predtým než som prišiel do Interu, bolo pre mňa ťažké vyhrať trofej. Teraz prežívam pravdepodobne najlepšie chvíľe mojej dotereajšej kariéry. Nebolo ľahké získať titul a my sme to dokázali štyri zápasi pred koncom: je to dobrý štartovací bod. Nasledujúce roky môžeme dokázať veľké vecí, uvidíme čo sa stane."

"Conte je človek s neuveriteľnou mentalitou, kde ide, tam vyhrá. Už pri podpisovaní zmluvy som si predstavoval jeho výherný charakter. Potom som ho mohol vidieť na vlastné oči, počúvať ho a vidieť ho trénovať. Som naozaj rád že môžem hrať pod jeho vedením. Máme veľmi profesionálny vzťah: chce odo mňa vždy maximum a ja dávam zo seba všetko. Zo začiatku som nechápal, že musím sledovať každý pokyn Conteho. Musel som pochopiť a pamätať si všetky jeho stratégie na daný zápas. V minulosti som bol viac zvyknutý na inštinkt, mohol som sa rozhodnúť čo s loptou behom sekundy na základe toho čo vidím. S Contem máme však vždy presný plán, ako odohrať zápas. Musíte byť pripravený a spamäti vedieť, kde sa budú pohybovať spoluhráči. Na všetko toto som si musel zvyknúť. V januári som si s trénerom sadol za jedným stolom, všetko čo sa dialo sme si podrobne vysvetlili, začal ma viac využívať v zápasoch a ja som mu dokázal, že nato mám."

Ashley Young: ''Je to neuvěřitelný pocit. Je krásné vyhrát Premier League a pak přijít do nové ligy a tu také vyhrát. Nebylo pro mě jednoduché odejít, ale myslím, že jsem udělal správné rozhodnutí. Možná nejlepší, co jsem kdy udělal. Vždycky jsem chtěl vyhrávat. Mám ambice a touhu po vítězství. Vloni jsme prohráli finále Evropské ligy a ligu vlastně také o jeden bod. To nás ale vybičovalo, abychom šli dál a vyhráli trofej.''

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.