Mistři Itálie 2023/24

Úterý 24/10/23 18:45
Liga mistrů, ZS 3.z
INTER
2:1
RB SALZBURG
Postřehy k zápasu
Hráčem zápasu byl zvolen dle UEFA Hakan Calhanoglu.
Rozhodující gól padl z penalty po faulu na Frattesiho. Penalta to byla trochu přísná. Proměnil ji Hakan Calhanoglu, který je bezpečným exekutorem těchto standardních situací.
Pokud Inter vyhraje v příštím zápase na půdě Salcburku, zajistí si dvě kola před koncem postup do osmifinále.
Hráč zápasu
#1
36 let
Výška: 183 m.
Pozice: brankář
Smlouva: 30.06.2026

Highlights Youtube

www.eurofotbal.cz
Hráči Interu potvrdili papírové předpoklady, když na domácí půdě porazili ve třetím kole skupiny D Ligy mistrů Salzburg 2:1. Úvodní branku si připsal v 19. minutě Alexis Sánchez, pro kterého se jednalo o první zásah po návratu do milánského velkoklubu. Red Bull sice dokázal v 57. minutě srovnat zásluhou izraelské vycházející hvězdy Oscara Gloukha, o osudu utkání ovšem rozhodl jen pár momentů poté z penaltového puntíku Hakan Calhanoglu. Nerazzurri tak stále zůstávají v letošní skupinové fázi neporaženi.
Zprávy o Interu Milán 25.10.2023 

Zatímco primavera Interu (U19) vede po 7 kolech Serii A o skóre před milánským rivalem AC, v UEFA Juniorské lize se jí nedaří. V San Sebastianu několikrát vedla, ale gólem z poslední minuty přišla kvůli konečnému výsledku 3-3 o 2 body. Podobné to bylo i doma proti Benfice, kdy na 1-1 vyrovnávali hosté v 82.minutě. Včera dostala od Salcburku dva góly během prvního poločasu. Rakušené sice přišli v 60.minutě o jednoho hráče kvůli červené kartě, Inter ale i tak nakonec prohrál 2-3. V tabulce je Inter třetí se dvěma body, vedoucí Salcburk má bodů 7, Benfica 5.

FC INTER MILANO - Cechia nerazzurra (Version 9.0)
© 1998 - 2024 fcintermilano.com / redakce@fcintermilano.com
Stránka českých a slovenských fanoušků italského fotbalového klubu Inter Milán / Unofficial fan site
Kopírování textů, zveřejňování a jakékoliv další použití na internetu je povoleno pouze s uvedením zdroje www.fcintermilano.com.
Privace Policy