Mistři Itálie 2023/24

Neděle 17/03/24 20:45
Serie A, 29.kolo
INTER
1:1
NEAPOL

Inter po vypadnutí z Ligy mistrů zaváhal a ve 29.kole Serie A doma remizoval s SSC Neapol 1:1. Nerazzurri začali utkání aktivně za celý poločas nepustili Neapol ke střele na bránu a dokázali vstřelit zásluhou Darmiana gól. Po přestávce ale přišel útlum a podobně jako ve středu proti Atletiku se snažili zápas bezpečně dohrát do konce. To by se jim i možná podařilo, kdyby nedošlo k chybě při vlastní rozehrávce, po které následoval roh, z kterého vyrovnal bývalý Interista Juan Jesus. Do konce zbývalo 10 minut, Inter znovu nastartoval motor, ale v tak krátkém časovém úseku vítěznou branku vstřelit nedokázal. Poprvé tak v lize v tomto kalendářním roce ztratil body.

Hráč zápasu
#95
25 let
Výška: 190 m.
Pozice: obránce
Smlouva: 30.06.2028

Highlights Youtube

www.eurofotbal.cz
Hráči Interu ve 29. kole Serie A pouze remizovali s Neapolí 1:1, a jejich impozantní šňůra triumfů v nejvyšší soutěži se tak zastavila na čísle 10. Za již 11. po sobě jdoucím úspěchem sice nasměroval jednoznačného lídra tabulky v průběhu první půle Matteo Darmian, to ale bylo z dílny domácího celku vše. První ztrátu bodů v novém roce nakonec černomodrým přichystala někdejší součást jejich defenzivních řad Juan Jesus.

29.kolo Serie A

Verona
1:3
AC Milán
Udinese
0:2
FC Turín
AC Monza
1:0
Cagliari
AS Řím
1:0
Sassuolo
Salernitana
0:1
Lecce
Juventus
0:0
FC Janov
Frosinone
2:3
Lazio
Empoli
0:1
FC Bologna
Atalanta
-:-
Fiorentina
Inter
1:1
Neapol
Zprávy o Interu Milán 17.03.2024 

Inter i Neapol v týdnu vypadli z Ligy mistrů se španělským soupeřem a nyní se v rámci 29. kola představí proti sobě na Stadio Giuseppe Meazza. Zatímco Partenopei nebyli v duelu s Barcelonou favoritem, pro Inter je vyřazení hořkým zklamáním. Tím spíše, když v podstatě do konce sezony nemá pořádně o co hrát. Z pohárů je venku a v domácí lize už o titul může přijít opravdu jen v teoretické rovině. Jistě, může se alespoň pokoušet o trhání různých rekordů, jako například toho v zisku bodů, jenž drží Juventus s hranici 102. Jsou to pořád příjemnější starosti než ty, které musí řešit Neapol. Loňský mistr je aktuálně mimo místa zaručující evropské poháry. Pod vedením trenéra Calzony se ale mírně zvedli. Šest gólů do sítě Sassuola a výhra nad Juventusem se počítá. Teď má Neapol před sebou soupeře, se kterým letos už dvakrát prohrála s celkovým skóre 0:4. Poslední vzájemný zápas hraný v Arábii přinesl Interu vítězství v Superpoháru.

Inzaghi dnes nevyužije zraněného Carlose, Arnautoviče, Cuadrada a Sensiho. Hosté budou zřejmě kompletní.

Pravděpodobné sestavy:

INTER: Sommer - Bisseck, Acerbi, Bastoni - Darmian, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco - Thuram, Lautaro

NEAPOL: Meret - Di Lorenzo, Rrahmani, Jesus, Olivera - Anguissa, Lobotka, Traore - Politano, Osimhen, Kvaratskhelia

FC INTER MILANO - Cechia nerazzurra (Version 9.0)
© 1998 - 2024 fcintermilano.com / redakce@fcintermilano.com
Stránka českých a slovenských fanoušků italského fotbalového klubu Inter Milán / Unofficial fan site
Kopírování textů, zveřejňování a jakékoliv další použití na internetu je povoleno pouze s uvedením zdroje www.fcintermilano.com.
Privace Policy