Mistři Itálie 2023/24

Středa 27/09/23 20:45
Serie A, 6.kolo
INTER
1:2
SASSUOLO

Inter poprvé v sezoně ztratil body. V 6.kole Serie A překvapivě nezvládl duel s nevyzpytatelným Sassuolem a prohrál na vlastním stadionu 1-2. Zápas se vyvíjel dobře, v prvním poločase nerazzurri byli lepším týmem, měli i nějaké slušné šance a v závěru poločasu se dostali do vedení zásluhou Dumfriese. Druhý poločas byl vyrovnanější, Inter měl zdánlivě zápas pod kontrolou, i tak hosté dokázali dvěma brankami otočit skóre a Inter již nenašel sílu, přidat plyn a vyrovnat. V tabulce Serie A i tak zůstává na první příčce.

Postřehy k zápasu
Bilance vzájemných zápasů se Sassuolem se zlepšuje. Zatímco posledních 20 zápasů vyznívá pro Inter jen mírně lépe 10-2-8, v posledních šestí zápasech je už podstatně lepší 5-0-1.
Hráč zápasu
#2
28 let
Výška: 188 m.
Pozice: obránce
Smlouva: 30.06.2025

Highlights Youtube

www.eurofotbal.cz
Inter v šestém kole italské Serie A poprvé v nové sezoně zaváhal, když před svými fanoušky neuhlídal jednobrankové vedení a prohrál se Sassuolem 1:2. O úvodní zásah utkání se v nastavení prvního dějství postaral domácí Denzel Dumfries, po změně stran už však pálili jen Neroverdi. Nejprve vyrovnal Nedim Bajrami po přihrávce Domenica Berardiho a italský křídelník zhruba po hodině hry sám vstřelil vítězný gól. V italské nejvyšší soutěži tak nezůstal žádný tým, který by letos ještě nepoznal hořkost porážky.

6.kolo Serie A

Lazio
2:0
FC Turín
Verona
0:1
Atalanta
Neapol
4:1
Udinese
AC Monza
0:0
FC Bologna
Inter
1:2
Sassuolo
Juventus
1:0
Lecce
FC Janov
4:1
AS Řím
Frosinone
1:1
Fiorentina
Empoli
1:0
Salernitana
Cagliari
1:3
AC Milán
Zprávy o Interu Milán 29.09.2023 

29/09/23 - Inter má dalšího zájemce o koupi klubu. Získat ho do svého investičního portfolia chce bahrajnská skupina Investcorp. Má již vyčleněnou sumu, kterou současní majitelé ze společnosti Suning požadují. Vypadá to, že je to stabilní skupina, které se daří všude, kam se rozhodne investovat. Dá se říct, že nyní vše záleží jen na rodině Zhangů, zda nabídku kývnou. Pokud by to vyšlo, měl by to být pro Inter významný krok k lepším zítřkům.

Inter potvrdil, že Davide Frattesi si natáhl sval a nebude moci nastoupit v utkání se Salernitanou. Trpí mírnou bolestí ohýbačů pravého stehna. Čtyřiadvacetiletý hráč nastoupil v této sezoně pod vedením Simoneho Inzaghiho pouze jednou a v dosavadních sedmi vystoupeních odehrál celkem 215 minut.

V příštích dnech půjde na další vyšetření. Může se stát, že by také mohl přijít o střetnutí Ligy mistrů s Benfikou, které se uskuteční 3. října.

Spekuluje se, že saúdskoarabský fotbalový svaz má zájem o angažování Alessandra Antonella. Generálního ředitele Interu ale takovýto "přestup" neláká a v milánském klubu chce nadále působit.

FC INTER MILANO - Cechia nerazzurra (Version 9.0)
© 1998 - 2024 fcintermilano.com / redakce@fcintermilano.com
Stránka českých a slovenských fanoušků italského fotbalového klubu Inter Milán / Unofficial fan site
Kopírování textů, zveřejňování a jakékoliv další použití na internetu je povoleno pouze s uvedením zdroje www.fcintermilano.com.
Privace Policy