Mistři Itálie 2023/24

Sobota 30/09/23 20:45
Serie A, 7.kolo
SALERNITANA
0:4
INTER

Až v 54.minutě přišel na trávník Lautaro Martinez a byl to on, kdo zdemoloval domácí Salernitanu. Díky jeho čtyřem gólů vyhrál Inter v Salernu 4-0 a dál drží první příčku tabulky. Inter vstoupil do utkání aktivně, ale z úvodního tlaku a několika slušným šancí nic nezískal. Domácí vyrovnali hru a chvíli byli dokonce i lepším týmem. Vyrovnaný poločas skončil bez branek. Ani po přestávce to nevypadalo, že by černomodří zařadili vyšší rychlostní stupeň. Rozdílovým hráčem se však stal střídající Lautaro Martinez. Proměnil prakticky vše, do čeho se dostal. Na první jeho branku, kterou vstřelil po dokonalé přihrávce od Thurama, Salernitana dokonce odpověděla, ale její gól neplatil kvůli ofsajdu. Druhý gól dal Lautaro zvoleje, třetí z penalty po faulu na Thurama a na čtvrtý mu ideálně nahrál Carlos Augusto.

Hráč zápasu
#10
27 let
Výška: 174 m.
Pozice: útočník
Smlouva: 30.06.2026

Highlights Youtube

www.eurofotbal.cz
Fotbalisté Interu zvítězili v sedmém kole Serie A na hřišti Salernitany 4:0, čímž napodobili milánské AC a opět se díky lepšímu skóre ocitli na prvním místě tabulky právě před svým odvěkým rivalem. Domácí outsider byl sice určitou dobu gigantovi vyrovnaným soupeřem a sám byl několikrát blízko vstřelené brance, zhruba po hodině hry ovšem zafungovala v poslední době velmi produktivní dvojice Marcus Thuram a Lautaro Martínez, přičemž druhý jmenovaný v utkání skóroval hned čtyřikrát.

7.kolo Serie A

AS Řím
2:0
Frosinone
FC Turín
0:0
Verona
Sassuolo
0:1
AC Monza
Salernitana
0:4
Inter
Udinese
2:2
FC Janov
AC Milán
2:0
Lazio
Fiorentina
3:0
Cagliari
FC Bologna
3:0
Empoli
Atalanta
0:0
Juventus
Lecce
0:4
Neapol
Zprávy o Interu Milán 30.09.2023 

Po špatném výkonu proti neoblibenému Sassuolu se Inter představí dnes večer v Salernu. Tým trenéra Sousy je po šesti kolech bez vítězství a tři body za tři remízy ho zatím staví mezi nejhorší týmy Serie A. Nerazzurri sice zůstávají na první místě tabulky, ale zhoršené výkony v posledních zápasech jsou něco, co musí změnit. Poslední zápas na Stadio Arechi však skončil remízou 1:1, když v nastavení vyrovnával parádně Candreva. Ten nyní bude domácím chybět, stejně jako Coulibaly a Ikwuenesi. Hosté nevyužijí taktéž zraněného Sensiho, Cuadrada, Arnautoviče a Frattesiho. Inzaghi by před LM tak měl lehce promíchat sestavou.

Pravděpodobné sestavy:

SALERNITANA: Ochoa - Daniliuc, Gyomber, Pirola - Mazzocchi, Maggiore, Legowski, Bradaric - Kastanos, Cabral - Dia

INTER: Sommer - Pavard, De Vrij, Acerbi - Dumfries, Klaassen, Calhanoglu, Barella, Augusto - Thuram, Sanchez

FC INTER MILANO - Cechia nerazzurra (Version 9.0)
© 1998 - 2024 fcintermilano.com / redakce@fcintermilano.com
Stránka českých a slovenských fanoušků italského fotbalového klubu Inter Milán / Unofficial fan site
Kopírování textů, zveřejňování a jakékoliv další použití na internetu je povoleno pouze s uvedením zdroje www.fcintermilano.com.
Privace Policy