Mistři Itálie 2023/24

Úterý 24/10/23 18:45
Liga mistrů, ZS 3.z
INTER
2:1
RB SALZBURG
Postřehy k zápasu
Hráčem zápasu byl zvolen dle UEFA Hakan Calhanoglu.
Rozhodující gól padl z penalty po faulu na Frattesiho. Penalta to byla trochu přísná. Proměnil ji Hakan Calhanoglu, který je bezpečným exekutorem těchto standardních situací.
Pokud Inter vyhraje v příštím zápase na půdě Salcburku, zajistí si dvě kola před koncem postup do osmifinále.
Hráč zápasu
#1
36 let
Výška: 183 m.
Pozice: brankář
Smlouva: 30.06.2026

Highlights Youtube

www.eurofotbal.cz
Hráči Interu potvrdili papírové předpoklady, když na domácí půdě porazili ve třetím kole skupiny D Ligy mistrů Salzburg 2:1. Úvodní branku si připsal v 19. minutě Alexis Sánchez, pro kterého se jednalo o první zásah po návratu do milánského velkoklubu. Red Bull sice dokázal v 57. minutě srovnat zásluhou izraelské vycházející hvězdy Oscara Gloukha, o osudu utkání ovšem rozhodl jen pár momentů poté z penaltového puntíku Hakan Calhanoglu. Nerazzurri tak stále zůstávají v letošní skupinové fázi neporaženi.
Zprávy o Interu Milán 27.10.2023 

V neděli od 18:00 nás čeká velmi důležitý a také speciální zápas s AS Řím. Na San Siro se vrátí Romelu Lukaku, poprvé však v jiném dresu než v tom černomodrém.

Curva Nord ohlásila, že celá její část bude disponovat píšťalkami, mělo by se jednat až o 30 tisíc kusů! Zároveň na všechny příznivce apeluje, aby je používali jen v případě doteku Lukakua s míčem. Tato akce je zaměřená zejména vůči belgickému útočníkovi, který si za své chování v uplynulé sezóně ultras Interu poštval proti sobě.

Spekuluje se, zda tento pískot nebude důvodem pro hlavního sudího Fabia Marescu ukončit zápas předčasně, kvůli nevhodnému chování fanoušků, které zabraňuje v chodu zápasu (nepůjde slyšet píšťalka rozhodčího). V pravidlech však nic takového uvedeno není a vše by snad mělo být v pořádku.

San Siro tuto situaci pamatuje už v roce 2007, když fanoušci Nerazzurri v milánském derby podobně pískali na brazilského Ronalda po jeho přesunu do AC Milán.

Aktualizace: Píšťalky byly nakonec zakázány! Curva Nord je přesto bude rozdávat před utkáním. Každopádně za jejich použití hrozí každému fanouškovi pokuty.

FC INTER MILANO - Cechia nerazzurra (Version 9.0)
© 1998 - 2024 fcintermilano.com / redakce@fcintermilano.com
Stránka českých a slovenských fanoušků italského fotbalového klubu Inter Milán / Unofficial fan site
Kopírování textů, zveřejňování a jakékoliv další použití na internetu je povoleno pouze s uvedením zdroje www.fcintermilano.com.
Privace Policy