Mistři Itálie 2023/24

Sobota 04/11/23 18:00
Serie A, 11.kolo
ATALANTA
1:2
INTER

Interu se povedl zápas na těžké půdě v Bergamu a vyhrál zaslouženě v 11.kole Serie A nad Atalantou 2:1. Už v průběhu první půle musel kvůli zranění střídat Pavard. Jeho náhradník Mateo Darmian se dostal do úniku a při sprintu za míčem si ho stihl předkopnout dříve než se k němu dostal vybíhající brankář. Ten Darmiana složil k zemi. Penaltu jako tradičně bezpečně proměnil Hakan Calhanoglu. Pojistku přidal v 57.minutě Lautaro Martinez, jenže nestačilo to. Jen o čtyři minuty domácí snížili a tak se Inter musel o tři body strachovat až do úplného závěru. Soupeři v boji o scudetto si vedli různě. AC Milán doma prohrál s Udinese, Juventus vyhrál ve Florencii a tak zůstává v tabulce o dva body pozadu za Interem.

Hráč zápasu
#20
30 let
Výška: 178 m.
Pozice: záložník
Smlouva: 30.06.2027

Highlights Youtube

www.eurofotbal.cz
Inter uštědřil Atalantě v 11. kole Serie A premiérovou domácí porážku sezony, když vyhrál 2:1. V hustém dešti se jako první prosadil Hakan Calhanoglu, jenž se úspěšnou penaltou dotáhl na experta na skórování přímo od rohového praporku Sükrüho Gülesina, s 36 góly dosud nejlepšího tureckého střelce v historii italské nejvyšší soutěže. Autorem vítězné branky však byl až Lautaro Martínez, Orobici totiž po změně stran rovněž zaznamenali jeden zásah, kterým vedoucí celek ligy připravili o páté venkovní čisté konto v řadě.

11.kolo Serie A

AS Řím
2:1
Lecce
Verona
1:3
AC Monza
FC Turín
2:1
Sassuolo
Salernitana
0:2
Neapol
Frosinone
2:1
Empoli
AC Milán
0:1
Udinese
Fiorentina
0:1
Juventus
Cagliari
2:1
FC Janov
FC Bologna
1:0
Lazio
Atalanta
1:2
Inter
Zprávy o Interu Milán 05.11.2023 

Benji Pavard včera nedohrál a kvůli zranění kolene musel střídat. Největší obavy byly nyní zažehnány, zítra hráč podstoupí další klíčový test, který by měl odhalit dobu absence. Spekuluje se o jednom až dvou měsících. Může se tedy stát, že do konce kalendářního roku se budeme muset obejít bez něho. Následující dny napoví.

Chtěl bych vás požádat o příspěvek na sedmiletého Matyho. Ten zhruba před rokem, nedlouho po té, co fandil Interu přímo z černomodrého kotle plzeňského stadionu spolu s námi, onemocněl závažnou a vzácnou nemocí, která mu způsobila ochrnutí na všechny končetiny a další zdravotní potíže.

Maty, který je členem našeho fanklubu od svého narození, tak teď musí se svými rodiči Petrou a Ivanem, kteří s námi pravidelně jezdili na výjezdy, řešit místo fotbalu úplně jiné věci.

Sbírka na Matyho - donio.cz

Přispět se dá jednoduše platbou kartou, bankovním převodem ale i přes Google Pay. Do konce sbírky zbývá už jen pár dní. Většinu peněz se podařilo vybrat, ale k zajištění operace je nutné vybrat cílovou částku celou.

FC INTER MILANO - Cechia nerazzurra (Version 9.0)
© 1998 - 2024 fcintermilano.com / redakce@fcintermilano.com
Stránka českých a slovenských fanoušků italského fotbalového klubu Inter Milán / Unofficial fan site
Kopírování textů, zveřejňování a jakékoliv další použití na internetu je povoleno pouze s uvedením zdroje www.fcintermilano.com.
Privace Policy