Mistři Itálie 2023/24

Neděle 03/12/23 20:45
Serie A, 14.kolo
NEAPOL
0:3
INTER

Po velmi kvalitním výkonu Inter šokoval fanoušky Neapole, když jejich tým pod Vesuvem porazil 3-0. Domácí nehráli vůbec špatně, Inter byl ale ještě lepší. První gól Thurama neplatil pro těsný ofsajd. I tak nerazzurri první poločas vyhráli, když se krásnou dalekonosnou ranou trefil Calhanoglu. V druhém poločase přidal po pěkné akci druhý gól Nicolo Barella a pět minut před koncem stvrdil výsledek Thuram. Po 14 odehraných kolech tak Inter zůstává v tabulce Serie A první.

Hráč zápasu
#1
36 let
Výška: 183 m.
Pozice: brankář
Smlouva: 30.06.2026

Highlights Youtube

www.eurofotbal.cz
Hráči Interu porazili ve 14. kole Serie A 3:0 Neapol, a opět se tak vrátili před Juventus na první příčku tabulky. Úřadující mistr Miláňany dlouho zlobil a po trefě Mattea Politana se dokonce otřáslo břevno. Nerazzurri ovšem prokázali skvostnou formu, když ranou Hakana Calhanoglua rozhodli o své výhře. Kapitánovi tureckého národního týmu, který bude soupeřem Česka na blížícím se Euru, na šestý přesný zásah v ročníku nahrál Nicoló Barella, jenž po změně stran navíc přidal gólovou pojistku.

14.kolo Serie A

Udinese
3:3
Verona
FC Turín
3:0
Atalanta
Sassuolo
1:2
AS Řím
Neapol
0:3
Inter
AC Milán
3:1
Frosinone
AC Monza
1:2
Juventus
Lecce
1:1
FC Bologna
Lazio
1:0
Cagliari
FC Janov
1:1
Empoli
Fiorentina
3:0
Salernitana
Zprávy o Interu Milán 05.12.2023 

Marotta: “Najlepší nákup za malé peniaze? Matteo Darmian. Jednoznačne. S Ausiliom sme jeho prestup dohodli za maličké peniaze, a on svoju hodnotu tu výrazne zvýšil. Je to jeden z hráčov ktorých najviac obdivujem, za jeho serióznosť, schopnosti a hodnôt ktorých sa drží. Matteo je naoaj vzorom. Ukázal jeho kvality a hodnotu bez toho aby mu média dávali akýkúkoľvek pozornosť.”

FC INTER MILANO - Cechia nerazzurra (Version 9.0)
© 1998 - 2024 fcintermilano.com / redakce@fcintermilano.com
Stránka českých a slovenských fanoušků italského fotbalového klubu Inter Milán / Unofficial fan site
Kopírování textů, zveřejňování a jakékoliv další použití na internetu je povoleno pouze s uvedením zdroje www.fcintermilano.com.
Privace Policy