Evropská liga 2012/2013
ZS 5.z 22/11/12 18:00 CET - Centralnyj stadion, Kazan
RUBIN KAZAň - INTER
3:0
OF.STRÁNKY
HRÁČI
Statistika
DIVÁCI
Průměr: 0.000
Doma:   0.000
Venku:  0.000
Dom.max:
Ven.max:
 
 
Karadeniz 2', Rondon 86', Rondon 90'+2'
Asistence: -
Žluté karty: Livaja 35', Gargano 40', Silvestre 72'
Červené karty: -
Střely na bránu: 3-5
Střely mimo: 2-8
Fauly: 5-15
Rohy: 2-6
Ofsajdy: 5-4
Držení míče: -
Nastavení poločasů: 1' - 4'
Diváci: 20.000
Rozhodčí: Skjerven (Norsko)
Nejlepší hráč: Andrea Ranocchia

INTER (3-5-2): 27 Belec; 6 Silvestre, 23 Ranocchia (Donkor 73'), 40 Juan Jesus; 42 Jonathan, 52 Romano (Zanetti 46'), 21 Gargano, 24 Benassi, 31 Pereira; 7 Coutinho, 88 Livaja (Palacio 46'). (12 Castellazzi, 28 Pasa, 48 Bandini, 61 Garritano). Trenér: Andrea Stramaccioni

Rubin Kazaň (4-2-3-1) Blazevic; Vrsajevic, Milic, Milovic, Jozinovic; Maloca (10' Jonjic), Radosevic; Oremus, Vukovic (83' Lustica), Andrijasevic (59' Caktas); Vukusic. (Vugdelija, Stojanovic, Maglica, Ozobic). Trenér: Miso Krsticevic.



Postřehy
Ve zbývajících dvou kolech Interu a Rubinu Kazaň již o nic moc nešlo. Oba dva již měli zajištěný postup do další fáze.

Trenér Stramaccioni poslal do utkání sestavu plnou náhradníků. Věkový průměr základní jedenáctky byl necelých 23 let.

Kapitánem byl 24letý Andrea Ranocchia, který jako jediný spolu s Coutinhem strávili v Interu aspoň dvě celé sezony.

Hned ve 2.minutě zazmatkovcal v obraně Juan Jesus a při odkopu nastřelil tyč vlastní brány. Odražený míč poslal do sítě Karadeniz.

Nerazzurri drželi do 85.minuty přijatelný výsledek 0-1 a hlavně hráli vyrovnanou partii. Dvacet minut před koncem si však o střídání řekl Ranocchia a tak na citlivém místě uprostřed obrany musel zaskočit teprve 17letý Isaac Donkor. Ghaňan premiéru v A týmu moc nezvládl. Byl to právě on, přes kterého vstřelil v závěru dvě branky Rondon. Donkor byl na soupisku pro Evropskou ligu dopsán až před tímto zápasem.

Kromě Donkora prožili debut v černomodrém dresu také italští záložníci 19letý Andrea Romano a 19letý Marco Benassi.

Před posledním zápasem s Neftchi je jasné, že Inter bude v tabulce základní skupiny H druhý.

Fotogalerie Evropská liga, ZS 5.z -> Rubin Kazaň - Inter - zobraz všechny fotky


Andrea Ranocchia 


Andrea Ranocchia 


Andrea Ranocchia 


Andrea Ranocchia 


Andrea Ranocchia 


Andrea Ranocchia 


Andrea Ranocchia 


Andrea Ranocchia 


Džeko a Ranocchia 


Statistiky a rekordy
Až v patnáctém utkání po sobě nedokázali hráči Interu na cizím hřišti vstřelit gól.

Souboji dvou týmů, kterým vlastně už o nic nešlo. I tak by se dal vystihnout zápas mezi domácím Rubinem a hostujícími Nerazzurri. Ti do utkání nastoupili ve značně pozměněné sestavě a odjíždí bez bodů.

Rubin Kazaň dnes předvedl velmi dobrý výkon, i když je nutno podotknout, že Inter nastoupil v provizorní a velmi mladé sestavě. Vývoj utkání hodně poznamenal rychlý nástup domácích, kteří se gólově prosadili již ve druhé minutě. Zbylé dvě branky přidali hráči Rubinu až na konci utkání. Za záda brankáře Ryžikova neprošel míč ani jednou.

Obrana hostí udělala hned na začátku velkou chybu, konkrétně Juan, který ve snaze o odkop nastřelil vlastní tyč. Pro dobíhajícího Karadenize nebylo už zakončení do Belecovy brány žádným větším problémem. Kazaň tak vedla už od druhé minuty na úkor hostujícího favorita.

Inter se snažil o kombinační hru, ale nesehranost jeho hráčů byla znatelná. A domácímu týmu stačilo jednobrankové vedení. Andrea Stramaccioni dnes sázel na novou útočnou dvojici v podání technicky a rychlostně dobře vybaveného Coutinha a chorvatského mladíka Livaju, ani jeden z nich jej ale pravděpodobně za první půli nepřesvědčil.

Do hry se na druhý poločas dostala dvojice Palacio - Zanetti. Na další velkou šanci si diváci museli počkat hodinu hry. Po skvělém pasu se velkou rychlostí vydal směrem k Ryžikovovi střídající Argentinec Palacio a dokonce trefil tyč! Míč se od ní ale odrazil zpět do hřiště.

Deset minut před koncem zápasu se ale skóre přeci jen měnilo. Střídající Rondón dostal dobrou nahrávku a se zbytkem akce si již poradil výtečně - 2:0 pro Rubin.

Inter po tomto gólu nebyl schopen vzdorovat a tak domácí zatížili Belecovo konto ještě jednou. Karadeniz si ve vápně poradil s obranou, naservíroval míč volnému spoluhráči Rondónovi a útočník, který přišel na hřiště teprve v devětapadesáté minutě přidal svůj druhý gól.

Výsledek znamená, že vítězný Rubin sídlí na čele skupiny, zatímco Inter je druhý. Oba celky mají ale postup jistý a poslední kolo tedy z tohoto hlediska bude pouhou formalitou.

Část textu převzata z www.eurofotbal.cz se souhlasem autora.

Preview Zápas dvou jistě postupujících celků mezi 32 nejlepších Evropské ligy okoření možná rozhodující souboj o první místo. Rubin i Inter mají aktuálně shodně deset bodů a zbytek základní části si můžou už jen užívat. I když opět zdůrazníme - jde tu také o to dostat se po šesti kolech na samotné čelo.

Větší chuť splnit tento cíl ale můžeme očekávat od ruského klubu. Nerazzurri jakožto italský mančaft tradičně příliš nectí druhou nejlepší evropskou soutěž, a protože jarní boje je neminou, budou v Kazani i doma s Něfči zajisté dohrávat bez několika hlavních opor, které se potřebují šetřit na Serii A.

A jestli se nepodaří získat konečnou vedoucí pozici, nebude až tak podstatné. Dokazuje to i nominace trenéra Andrey Stramaccioniho, který na dalekou cestu do Tatarstánu nevzal Samuela, Ranocchiu ani Chivua, Sneijder i Coutinho jsou také zdravotně v nepořádku.

"Dokonce i když máme některé zkušené hráče na soupisce, jsem si jistý, že i mladí budou hrát dobře," uvedl hostující lodivod. "Mám deset kluků, kterým je méně než 21 let. Slibuji, že někteří nastoupí. Máme prostě trošku krizi, hráli jsme teď bez několika zkušenějších záložníků a obránců."

Naopak jsou v týmu neznámí odchovanci Simone Pasa, Mauro Benassi, Isaac Donkor či Andrea Bandini. Inter má jinak velice dobrou formu, z posledních dvanácti utkání vyhrál desetkrát. S tím, že poslední dvě zaváhání přišly v uplynulých dvou kolech - Atalanta ani Cagliari nebyly poraženy.

Rubin má rovněž po šesti vítězstvích v řadě v kabině rozhodně velkou pohodu. Domácí navíc doma z posledních sedmnácti klání v rámci evropských pohárů ještě neprohráli. Po remíze v Miláně, kde až do druhé minuty nastavení dokonce drželi tři body, chtějí nyní před svými fanoušky uspět naplno.

Zajímavé bude střetnutí pro dvojici Roman Eremenko - Samir Handanovič, kteří spolu dříve bok po boku hájili barvy Udinese. "Mám velký respekt ke kouči Rubinu, je jeden z nejlepších v Evropě," vysekl Berdyjevovi poklonu Stramaccioni. "Moc se o něm nemluví, ale doma nám jeho tým hodně zatopil."

Část textu převzata z www.eurofotbal.cz se souhlasem autora.

Související články
23/11/12 Stramaccioni: Zasloužili jsme si bod


Centralnyj stadion, Kazan
Adresa: Tashayak 2, 420111, Tatarstán, Kazaň
Stát: Rusko
Kapacita: 30000

Rubin Kazaň
FK Rubin Kazaň
Stát: Rusko
Rok založení: 1958
Domácí stadion: Centralnyj stadion
Oficiální web: www.rubin-kazan.ru

Poslední vzájemné zápasy
22.11.2012Evropská ligaRubin Kazaň - Inter 3:0
20.09.2012Evropská ligaInter - Rubin Kazaň 2:2
09.12.2009Liga mistrůInter - Rubin Kazaň 2:0
29.09.2009Liga mistrůRubin Kazaň - Inter 1:1

HRÁČ ZÁPASU
 Andrea Ranocchia
 
 16.2.1988
 Itálie
 Obránce
 81 kg
 195 cm

Statistika hráčů
HráčStátVěkPM
  4 Javier Zanetti Argentina3945'
27 Vid Belec   Slovinsko2290
29 Philippe Coutinho   Brazílie2090
23 Andrea Ranocchia   Itálie2473'
42 Cicero Jonathan   Brazílie2690
40 Jesus Juan   Brazílie2190
  8 Rodrigo Palacio   Argentina3045'
  6 Matias Silvestre    Argentina2890
88 Marko Livaja    Chorvatsko1945'
21 Walter Gargano    Uruguay2890
31 Álvaro Pereira   Uruguay2690
24 Marco Benassi   Itálie1890
52 Andrea Romanò   Itálie1945'
54 Issac Donkor   Ghana1717'
Průměrný věk hráčů v den utkání: 24.1 roku

Zranění hráči
Cristian Chivu vykloubený prst na pravé noze
Fredy Guarín natažený stehenní sval
Gabriel Mudingayi kolenní vazy
Joel Obi
Dejan Stanković Achillova pata, 2 operace

Diskvalifikace hráčů - Tento zápas
Nikdo

Diskvalifikace hráčů - Příští zápas
Hráč
Matias Silvestre 40


VIDEO
Zatím zde není žádné video. Pokud chceš pomoct s přídáváním odkazů, kontaktuj webmastera stránek.

1268