ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Pondělí 10.října 2016

Wanda Nara manželka a agentka Maura Icardiho promluvila o vyjednávaní, jehož výsledkem bylo prodloužení smlouvy s Interem do roku 2021. "V Itálii jsem považována jako jeden z nejsilnějších agentů, podobně jako Mino Raiola," řekla Wanda. "Oficiálně jsem se stala agentkou loni, ale dělala jsem tuhle práci už dříve. Kolik si Mario nyní vydělá? Hodně. Když si ho bude chtít koupit jiný klub, bude muset zaplatit 110 milionů eur. Podepsáno to bylo na pět let, víc to nejde. Jaká byla jednání? Neapol i Juventus ho chtěly. Nejdůležitější ale na tom je, že pokud byly nějaké neshody, tak pouze během vyjednávání. Kolik jsem si na to vydělala já? Stejně jako normální agent. Vlastně mnohem víc, protože Mauro je můj manžel, takže co je jeho, je také moje," řekla Wanda, která kromě syna Francesca vychová s Icardim i tři syny argentinského hráče Maxi Lópeze, s kterým se Mauro kdysi velmi přátelil.

Portugalsko porazilo v kvalifikaci na Mistrovstí Evropy Andorru 6-0. Po povedeném zápase zhodnotil situaci ve svém novém týmu Joao Mario. "Vždycky se snažím být prospěšný. V klubu se zatím adaptuji a užívám si to. Je to totálně jiný typ fotbalu. Musím se znovu učit, určitě mám na to, být lepším," řekl 23letý záložník.

List Gazzetta dello Sport tvrdí, že čínští majitelé z firmy Suning nabídli Realu Madrid za James Rodrigueze 85 milionů eur. Real Madrid nabídku přijal, jenže hráč přestup odmítl.

Mauro Icardi v pátek prodloužil smlouvu s Interem do roku 2021. "Jsem šťastný, protože jsem se chtěl tomuto týmu zavázat. Po pravdě změnilo se toho jen málo. Jsem profesionál, pořád musím dokazovat svoji hodnotu," řekl argentinský střelec v rozhovoru pro Rai. "Evropská liga? Začali jsme špatně, ale máme spoustu času se ještě dostat zpět a vylepšit si bilanci. Rozdíly mezi Mancinim a de Boerem? Zatímco bývalý kouč byl klidnější a tišší, pan de Boer je mnohem bouřlivější a je pro tým v pořádku." Přestože je dlouhodobě nejlepším střelcem týmu a nyní i celé Serie A, za reprezentaci si doposud zahrál jen 10 minut proti Uruguayi. "K mému debutu došlo v roce 2013. Doufám, že se do argentinského dresu velmi brzo vrátím."

AS Řím se bude v lednu snažit získat z Interu Marcela Brozoviče. Chorvatský záložník po problémech s vedením klubu stále nehraje. Trenér Frank de Boer se vyjádřil v tom smyslu, že vše již bylo urovnáno a s hráčem počítá. Přesto se dá předpokládat, že když přijde zajímavá nabídku, klub se bránit nebude. Už v létě ho chtěl prodat za 25-30 milionů eur. Římané však takovouto částku zřejmě nebudou ochotni zaplatit, reálných je 20 milionů.

Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.