ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Čtvrtek 13.října 2016
Ranocchia: Trenér zavedl přísná pravidla
13/10/16 -
13/10/16 - Andrea Ranocchia se z hostování ze Sampdorie vrátil do Interu a nyní se znovu snaží získat důvěru jeho fanoušků. 28letý obránce nerazzurri v rozhovoru pro Sportmediaset mluví o mentální přípravě, kapitánské pásce, o kterou přišel, hostování v Sampdorii, vztahem s Mancinim a metodách nového trenéra Franka de Boera.

Argentině se v kvalifikaci na Mistrovství světa 2018 nedaří, obávaný střelec Mauro Icardi však reprezentaci pomoct nemůže. Trenér ho vůbec nepovolává. Argentinským médiím se to vůbec nelíbí a protestují proti tomu. Televizi Fox Sports se podařilo zjistit příčinu. Může za to Lionel Messi! Světová hvězda se zasadila o to, aby Icardi nehrál. Dost možná i řekla - buď já anebo on. Z jakého důvodu? Messiho kamarádem je Maxi Lopez... Lopezovi Icardi přebral manželku Wandu Naru a vychovává s ní jeho tři syny. Jejich vztahy jsou velmi napjaté. Když se potkávali na hřišti jako soupeři, tak Lopez před zahájením zápasu Icardimu ani nepodával ruku.

"Je to škoda," tvrdá bývalý hráč Argentiny a Interu Juan Sebastian Veron. "Je potřeba využívat hráče ve formě a Icardi jasně ukazuje, že teď má velmi dobrou formu."
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.