ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Pátek 21.dubna 2017

Italským tiskem se začínají šířit spekulace o příchodu Diega Simeoneho na pozici trenéra v případě vyhazovu Stefana Pioliho. Současný trenér Atletica Madrid totiž stále nepotvrdil své setrvání v španělském klubu. Samozřejmě je ale možné, že tak neučinil kvůli soustředění se na nadcházející semifinále Ligy mistrů a finišující La Ligu. Tisk vychází také z Diegova nedávného vyjádření o tom, že by se rád dostal za kormidlo Internazionale. Za černomodré hrál mezi lety 1997 a 1999.

Do konce ligy zbývá už jenom pět týdnů a tabulka je kolem míst zaručujících kvalifikaci do EL hodně našlapaná. Inter nevyhrál poslední čtyři utkání a tak je nejvyšší čas vrátit se na vítěznou vlnu. V sobotu se to může povést proti Fiorentině, která ovšem zatím doma prohrála jediný duel (překvapivě v posledním kole s Empoli). Viola ztrácí na postupové páté místo už osm bodů, což posouvá jejich šance na pohárovou Evropu do teoretické roviny. V posledních kolech týmu jakoby docházel dech a herně se spíš trápí. Trenér Sousa navíc nebude moct nasadit svého nejlepšího střelce Kaliniče (bilance 14+2) kvůli disciplinárnímu trestu. Hosté budou postrádat Ansaldiho, který má svalové potíže. Nahradit by ho měl stejně jako naposled Nagatomo. Duel v sobotu ve 20:45 zahájí sudí Valeri. Sport 2 nabízí přímý přenos s českým komentářem.

 Sobota 22/04/17 20:45, Serie A, 33.kolo 
FIORENTINA5:4INTER
[postřehy] [report] [fotogalerie] [video hl]
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.