ZPRÁVY
Všechny kategorie

WEB
 
Pondělí 24.dubna 2017

O angažování bývalého trenéra Interu Milán Andrea Stramaccioniho uvažuje pražská Sparta. Podle českých médii oslovila kromě něho ještě další dva italské trenéry - Franceska Guidolina a Christiana Panucciho. Všichni by prý nabídku přijali. Sparta by ale nejraději chtěla Pavla Vrbu.

Fanouškům se nelíbí přístup hráčů k posledním zápasům a chování některých funkcionářů klubu. Inter nepředvádí povedené výkony a tak Curva Nord zvažuje vyjádřit během nedělního zápasu proti Neapoli nějakým způsobem svůj protest.

Na oficiálních stránkách klub informoval, že sportovní ředitel Piero Ausilio dostal důvěru čínských majitelů a prodloužil svůj kontrakt do konce června 2020. Ausilio začínal v klubu jako vedoucí mládeže před devatenácti lety a současnou funkci přebral v roce 2014 po Marco Brancovi. „Po téměř dvaceti letech v Interu, z akademie do prvního týmu, jsem potěšen a poctěn pokračovat zde v práci. Děkuji Suningu, řediteli Zhangovi, Stevenovi a celému vedení za důvěru, kterou mi prokázali. Budeme pokračovat v posilování týmu, aby jsme vrátili Inter zpět na vrchol v Itálii i Evropě,“ řekl Ausilio.

Alespoň mladí černomodří udělali fanouškům o víkendu radost, když zdolali venku Frosinone a zajistili si tak dvě kola před koncem základní části účast v nadstavbě. Do brány se vrátil po dlouhotrvajícím zranění ramene Andrei Radu a už po pětatřiceti minutách byl svědkem branky spoluhráče Emmerse – 0:1. Vzápětí stejný hráč našel Pinamontiho osamoceného ve vápně, ale nejlepší střelec týmu netrefil dobře balon a tak se skóre neměnilo. Srovnat se domácím povedlo zásluhou Paganiniho, který si naběhl do volného prostoru a s přehledem překonal bezmocného Radua. Vítězné branky dosáhli hosté až ve 82. minutě potom, co Belkheir hlavou prodloužil centr z pravé strany a Pinamonti ho zasunul do sítě. O chvíli později ještě stihl dostat červenou kartu Mattioli po naprosto zbytečném faulu zezadu. Nic to však nezměnilo na tom, že nerazzurri můžou z prvního místa v klidu dohrát základní část a připravovat se na vrchol sezony.

Frosinone 1:2 INTER
Branky: 52' Paganini - 35' Emmers, 82' Pinamonti.
ČK: 86' Mattioli.

Sestava: Radu; Mattioli, Gravillon, Vanheusden, Sala; Emmers, Awua (Belkheir), Carraro; Rover (Bollini), Pinamonti, Mutton (Bakayoko).

 Neděle 30/04/17 20:45, Serie A, 34.kolo 
INTER0:1NEAPOL
[postřehy] [fotogalerie] [video hl + z] [rozhovor]
Fanklub Interu Milán
Přihlaste se do českého oficiálního fanklubu Cechia Nerazzurra a staňte se pravými fanoušky. Získejte dárky a řadu výhod jako je možnost získat vstupenky na zápasy a účastnit se společných výjezdů. Členství je roční a stojí 650 Kč pro seniory a 300 Kč pro juniory. Od 1.10.2020 je příspěvek dražší o 100 Kč / 4 eura. Letošní dárky od CCIC: Kosmetická taštička, gumový náramek, klíčenka a popsocket. Od Cechia Nerazzurra navíc propiska a plastová kartička s rozpisem zápasů v Serii A a ještě nějaké překvapení.
Více informací na cechianerazzurra.com, facebooku nebo na emailu.